Αφεντικό είναι η Ισπανία, 1-0 στο Παρίσι

Η Γαλλία αμφισβητούσε την ανωτερότητα της Ισπανίας, αλλά η ομάδα του Βιθέντε ντελ Μπόσκε απέδειξε... ποιος είναι το αφεντικό. Οι ίβηρες κέρδισαν 1-0 στο Παρίσι και ξεπερνώντας τους γάλους πάτησαν εκ νέου στην κορυφή του 9ου ομίλουΗ πρωταθλήτρια Ευρώπης και κόσμου, Ισπανία, απέδειξε την ανωτερότητά της, επικρατώντας 1-0 της Γαλλία μέσα στο Παρίσι και επέστρεψε στην κορυφή του 9ου ομίλου.
Μεγάλοι πρωταγωνιστές για την ομάδα του ντελ Μπόσκε ήταν οι δύο παίκτες της Μπαρτσελόνα, οι Πέδρο και Βαλντές. Ο ισπανός επιθετικός σημείωσε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 58' αν και κάλλιστα το τέρμα θα μπορούσε να χρεωθεί και ως αυτογκόλ του Γιορίς, που παρά την προσπάθειά του μετά την προβολή του Πέδρο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.
Οι ισπανοί είχαν την πρωτοβουλία, αλλά οι γάλλοι έχασαν μεγάλες ευκαιρίες για να φτάσουν στην ισοφάριση. Ο Βαλντές όμως αντικατέστησε με τον καλύτερο τρόπο τον αρχηγό Κασίγιας και αφού κατέβασε τα ρολά κράτησε τη νίκη και το τρίποντο.
Να σημειωθεί πως το συγκρότημα του Ντιντιέ Ντεσάμπ αγωνίστηκε από το 78' με παίκτη λιγότερο, αφού ο Πογκμπά κατάφερε να αποβληθεί με δύο κίτρινες κάρτες μέσα σε δύο λεπτά.
Με τη νίκη της αυτή η Ισπανία έπιασε κορυφή φτάνοντας τους 11 βαθμούς, αφήνοντας στους 10 τη Γαλλία.