Αφησε εκτός Γκαρσία και Λόπεθ ο Στέφενς για την μεγάλη μάχη

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε για την μεγάλη μάχη με την Σάλκε, με τον Στέφενς να αφήνει εκτός αποστολής τον Γκαρσία, αλλά και τον Λόπεθ! Στην 19άδα ο Σπυρόπουλος. Δεν θα διανυκτερεύσουν οι παίκτες σε ξενοδοχείο, ύστερα από απόφαση του Ολλανδού τεχνικού και θα συγκεντρωθούν το απόγευμα της Τρίτης στην Τούμπα.Μετά την τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ο Χουμο Στέφενς ανακοίνωσε την αποστολή για τον αυριανό αγώνα με την Σάλκε που αποτελείται από δεκαεννιά ποδοσφαιριστές και ανάμεσα τους δεν είναι ο Πάμπλο Γκαρσία, όπως αποφάσισε ο προπονητής του Δικεφάλου.

Εκτός είναι και ο Λόπεθ, που πληρώνει την κακή εμφάνισή του στο ματς του Αγρινίου με τον Παναιτωλικό, όπως φυσικά και οι τραυματίες Λαζάρ, Λόρενς και Λίνο. Αντίθετα στους εκλεκτούς του Στέφενς συμπεριλήφθηκε ο Σπυρόπουλος.

Η αποστολή έχει ως εξής: Χακόμπο, Γλύκος, Σπυρόπουλος, Κατσικάς, Κατσουράνης, Βίτορ, Σκόνδρας, Κίτσιου, Κωνσταντινίδης, Κάτσε, Τζανδάρης, Τζιόλης, Γεωργιάδης, Ολίσε, Λούκας, Στοχ, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης, Νέτσιντ.

* Δεν θα διανυκτερεύσουν οι παίκτες σε ξενοδοχείο, ύστερα από απόφαση του Ολλανδού τεχνικού και θα συγκεντρωθούν το απόγευμα της Τρίτης στην Τούμπα.