Αφιέρωμα της Euroleague στον Μαυροειδή

Η Euroleague συνεχίζει τα αφιερώματα στους παίκτες του πρωταθλητή Ευρώπης, Ολυμπιακού, φιλοξενώντας την Τρίτη (11/6) τον σέντερ των ερυθρόλευκων, Δημήτρη Μαυροειδή.Αναλυτικά το αφιέρωμα της Euroleague στον Μαυροειδή:
"Στις πρώτες δύο σεζόν του στην Euroleague, ο Δημήτρης Μαυροειδής ήταν ένας σημαντικός παίκτης που ερχόταν από τον πάγκο σε δύο ομάδες που έκαναν υπερβάσεις. Αυτός ήταν και ο ρόλος του όταν αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό.

Οταν στις αρχές της σεζόν σε μία εκτός έδρας νίκη επί της Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο βοήθησε την ομάδα του με 13 πόντους με απόλυτη ευστοχία, 7 ριμπάουντ και 2 τάπες σε μόλις 22 λεπτά, φαινόταν πως οι ερυθρόλευκοι είχαν βρει μία ακόμη δύναμη μέσα στη ρακέτα.

Ομως η χρονιά του χάλασε λόγω ενός τραυματισμού στο γόνατο. Μετά το Δεκέμβριο έπαιξε μόλις 29 δευτερόλεπτα στην Euroleague και η σεζόν τελείωσε γι’ αυτόν μετά από μία επέμβαση το Μάρτιο.

Η απογοήτευση που είχε για την απουσία του από το πρώτο Final 4 της καριέρας του σβήστηκε από τη χαρά που του έδωσαν οι συμπαίκτες του κατακτώντας τον τίτλο στο Λονδίνο να τον στέψουν κι αυτόν πρωταθλητή Ευρώπης".