Αϊμάρ: Η χειρότερη Τσέλσι επί Αμπράμοβιτς

Την Τετάρτη (15/5, 21:45GR) η Μπενφίκα αντιμετωπίζει την Τσέλσι στον τελικό του Europa League, με τον Πάμπλο Αϊμάρ να τονίζει ότι η ομάδα του έχει πιθανότητες να κατακτήσει το τρόπαιο, καθώς οι "μπλε" είναι αρκετά αποδυναμωμένοι σε σχέση με την περσινή σεζόν."Η Τσέλσι είναι μεγάλος σύλλογος, αλλά δεν είναι η ίδια ομάδα που κατέκτησε το Champions League πριν από έναν χρόνο. Αυτή η ομάδα αποκλείστηκε από τους ομίλους της διοργάνωσης", ανέφερε αρχικά ο 33χρονος μεσοεπιθετικός στην "Mirror" και συμπλήρωσε:

"Δεν έχουν πείσει για την απόδοσή τους στην Ευρώπη ή το αγγλικό πρωτάθλημα. Δεδομένου του γεγονότος ότι έχουν έναν πλούσιο ιδιοκτήτης, αυτή ίσως να είναι η πιο αδύναμη Τσέλσι των τελευταίων ετών".

Καταλήγοντας, ο Αϊμάρ τόνισε: "Η Τσέλσι είναι μια ομάδα που δεν έχει κάποιον προπονητή. Μπορούμε να επωφεληθούμε από την συγκεκριμένη κατάσταση, αφού δεν είναι στα καλύτερά τους και δεν παίζουν ως ένα σύνολο. Η Τσέλσι έχασε δύο πολύ καλούς παίκτες. Τον Ντιντιέ Ντρογκμπά και τον Μίκαελ Εσιέν. Παίκτες στη συνέχεια που είναι τόσο σημαντικοί, όπως ο Τζον Τέρι και ο Φρανκ Λάμπαρντ, δεν έχουν πάρει τα παιχνίδια που θα έπρεπε. Είναι καταπληκτικό το πόσο μια ομάδα μπορεί να αλλάξει μέσα σε δώδεκα μήνες, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο".