Βάις: Η τύχη, ο φανταστικός Ρομπέρτο και ο σπουδαίος Μήτρογλου

Την τύχη, τον φανταστικό Ρομπέρτο και τον σπουδαίο Μήτρογλου θεωρεί ο Βλάντιμιρ Βάις ως τους τρεις σημαντικότερους λόγους, πουο Ολυμπιακός έφυγε με το σπουδαίο διπλό από το Βέλγιο κόντρα στην Αντερλεχτ
Δηλώσεις στην UEFA για τη νίκη του Ολυμπιακού στις Βρυξέλλες έκανε ο σλοβάκος μεσοεπιθετικός. Ο Βάις τόνισε πως η τύχη ήταν στο πλευρό του της ομάδας του και αποθέωσε τους Ρομπέρτο-Μήτρογλου.
"Ημασταν και λίγο τυχεροί και βέβαια ο τερματοφύλακας μας έπιασε πέναλτι, ενώ είχε και σπουδαίες επεμβάσεις, όταν η Αντερλεχτ μας πίεσε. Ο φανταστικός μας τερματοφύλακας έδειξε σήμερα την ποιότητα του", είπε και πρόσθεσε.
"Όταν ο Μήτρογλου πέτυχε το 2-0, το ματς τελείωσε, οι αντίπαλοι μας άνοιξαν περισσότερο και βρήκαμε χώρους, όμως πρέπει να πάρουν credits απ' αυτό το ματς, διότι έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο.
Ξέραμε ότι ο Μήτρογλου μπορεί να σκοράρει και πραγματικά μας έλειψε το Σάββατο στο πρωτάθλημα, όπου αγωνίστηκε με τον Πανιώνιο (2-0), όμως σήμερα επέστρεψε και ήταν σπουδαίος".
Οσο για το ματς με τη Μπενφίκα: "Μετά απ' αυτό το σπουδαίο αποτέλεσμα, μας περιμένει ένα πολύ μεγάλο ματς με την Μπενφίκα, θα εντελώς διαφορετικό ματς και από άποψης στιλ και πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αντεπεξέλθουμε".