Βέλιτς: Η νίκη αυτή ήρθε την πιο κατάλληλη στιγμή

Απόλυτα ικανοποιημένος με την προσπάθεια των παικτών του και τη νίκη του Λεβαδειακού στην Κέρκυρα εμφανίστηκε ο Γιάσμινκο Βέλιτς στη συνέντευξη Τύπου. Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Βέλιτς:
"Πήραμε μία σημαντική νίκη μετά από αρκετό καιρό και η νίκη αυτή ήρθε στην καλύτερη στιγμή για εμάς. Σίγουρα υπήρχε αρκετό άγχος στην ομάδα και νομίζω ότι μετά από αυτή τη νίκη τα πράγματα για εμάς θα είναι ακόμη καλύτερα.

Σε ότι αφορά το παιχνίδι καταρχήν θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για τη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν.

Περιμέναμε μία Κέρκυρα πιεστική από την αρχή, όπως και έγινε. Παρόλα αυτά όμως σε μία καλή στιγμή για εμάς καταφέραμε να προηγηθούμε και από εκεί και πέρα θα μπορούσαμε να είχαμε διαχειριστεί λίγο καλύτερα το ματς.

Θα μπορούσαμε να το κάνουμε λίγο πιο εύκολο για εμάς. Δυστυχώς στο τέλος του ημιχρόνου, σε μία δύσκολη στιγμή δεχτήκαμε το γκολ της ισοφάρισης και από εκεί και πέρα τα πράγματα θεωρητικά έγιναν πιο δύσκολα για εμάς.

Παρόλα αυτά νομίζω ότι οι παίκτες μου ανέβασαν την απόδοση τους, είχαμε αλλάξει και το κέντρο, παίζοντας με ένα αμυντικό χαφ και δύο μπροστά του. Νομίζω ότι το δεύτερο ημίχρονο ανήκει σε εμάς.

Στο τέλος διαχειριστήκαμε το αποτέλεσμα και φύγαμε με τους τρεις βαθμούς της νίκης. Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες αλλά κυρίως στους ποδοσφαιριστές μου για την πολύ μεγάλη προσπάθεια τους", ήταν τα λόγια του Γιάσμινκο Βέλιτς.