Βαθμό στο 96' ο Ηρακλής, 1-1 με Εργοτέλη

Ο Εργοτέλης κρατούσε τη νίκη μέχρι το τελευταίο των καθυστερήσεων, αλλά ο Βαγγελόπουλος "μίλησε" στο 96' και ισοφάρισε για τον Ηρακλή στο 1-1
Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το ντέρμπι της 27ης αγωνιστικής στη Football league, αφού Ηρακλής και Εργοτέλης αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στο Καυτανζόγλειο.
Το ματς ήταν ισορροπημένο και ο Ηρακλής ήταν αυτός, που είχε την μεγάλη ευκαιρία για να προηγηθεί όταν στις αρχές της επανάληψης ο Ισαάκ δεν κατάφερε να νικήσει τον Αθανασίου.
Ο Εργοτέλης απάντησε στο 83' και άγγιξε το τρίποντο, που θα τον διατηρούσε στο +5 από τον Απόλλωνα Σμύρνης. Ο Κοζορώνης άνοιξε το σκορ με μακρινό σουτ και ο Εργοτέλης ήταν πολύ κοντά σε ένα σημαντικό τρίποντο.
Το γκολ βέβαια είχε αρκετή δόση τύχης, αφού το σουτ του Κοζορώνη από τα 30 περίπου μέτρα σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα αφού πρώτα χτύπησε στην πλάτη του Χουάντερσον, που είχε πέσει για να αποκρούσει.
Ωστόσο, οι κυανόλευκοι, που καίγονταν για βαθμούς στην προσπάθεια παραμονής σε τροχιά πλέι οφ (ή ακόμα και απευθείας ανόδου) δεν το έβαλαν κάτω και κυνήγησαν μέχρι τέλους το γκολ.
Τελικά δικαιώθηκαν στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων (στο 96') όταν ο Βαγγελόπουλος νίκησε από κοντά τον Αθανασίου και διαμόρφωσε το τελικό 1-1, χαρίζοντας έναν πολύτιμο βαθμό στην ομάδα του.
Με το αποτέλεσμα αυτό ο πρωτοπόρος Εργοτέλης έφτασε τους 48 βαθμούς, τρεις περισσότερους από τον δεύτερο Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ ο Ηρακλής έφτασε τους 40, τρεις πίσω από την προνομιούχο τρίτη θέση, που οδηγεί απευθείας στη Super League (εκεί βρίσκεται ο Ολυμπιακός Βόλου αυτή τη στιγμή).
Ηρακλής (Γιάννης Χατζηνικολάου): Χουάντερσον, Σαββίδης, Σουλίδης (50' Τσερκέζος), Ουκάρ (70' Κιρόφσκι), Γ. Παληγεώργος, Λόπεθ (50' Τούνι), Στεφανίδης, Χ. Παληγεώργος, Βαγγελόπουλος, Ισαάκ, Τάι.
Εργοτέλης (Σίνισα Γκόγκιτς): Αθανασίου, Σαρρής, Γκαντιάγκα, Χαλκιαδάκης (55' Μπουχαλάκης), Χαντί, Ουέλιγκτον, Ρομάνο, Πίτσος (77' Πλουσής), Βερπακόφσκις, Γιοβάνοβιτς, Ρέντζας (64' Λαμπίν).