Βαρύς ο αγωνιστικός χώρος στους Ζωσιμάδες

Εντονος προβληματισμός επικρατεί στον ΠΑΣ, αναφορικά με τον βαρύ αγωνιστικό χώρο του γηπέδου στους Ζωσιμάδες, εξαιτίας της βροχής που πέφτει ασταμάτητα τα τελευταία 24ωρα και ενόψει του αγώνα του Σαββάτου με τον Αρη.
Τα τελευταία δύο 24ωρα τα καιρικά φαινόμενα είναι πιο έντονα, με τη βροχή να πέφτει συνεχώς και τον αγωνιστικό χώρο στους Ζωσιμάδες να είναι αρκετά βαρύς.

Υπάρχουν 2-3 σημεία με λάσπη και από εκεί και πέρα αν ο καιρός δεν κρατήσει καθόλου, τότε ίσως υπάρχουν και μερικά σημεία που θα κρατάνε νερό.

Ενα επιπλέον πρόβλημα, όμως, που ανακύπτει είναι ότι δεν σταματάει η βροχή για να μπορέσει να κουρευτεί το χορτάρι. Προς το παρόν, όμως, η κατάστασή του είναι υποφερτή.

Σε ό,τι αφορά την προπόνηση, η αποστολή της ομάδας στάθηκε τυχερή και το αεροπλάνο που τη μετέφερε από Αθήνα προσγειώθηκε το μεσημέρι, παρά την κακοκαιρία που επικρατούσε.

Ο Φέγκρους θεωρείται απίθανο να προλάβει να είναι σε 100% ετοιμότητα και ο Ταμπάσης με τον Μπαμπανιώτη ανεβάζουν ρυθμούς. Ο πρώτος έκανε και έξτρα πρόγραμμα το απόγευμα της Πέμπτης στους Ζωσιμάδες.