Βασιλειάδης: Πάντα στα μετάλλια στοχεύει η Εθνική

Ο Κώστας Βασιλειάδης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της FIBA Europe βάζοντας ψηλά τον πήχη για την εθνική στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας
"Με πήρε τηλέφωνο μία φορά και μιλήσαμε για κάποια πράγματα. Ήταν πολύ ευχάριστος, μπορώ να πω", τόνισε για τον Τρινκέρι, ενώ για τον εαυτό του σχολίασε: "Νιώθω καλά και αν όλα κυλήσουν ομαλά, πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα περισσότερο από τα προηγούμενα χρόνια.
Έχω κάνει μια μακρά προσπάθεια να βρεθώ στο υψηλότερο επίπεδο και να είμαι σε θέση να προσφέρω και εγώ στην εθνική. Μπροστά από εμένα βρίσκονται σπουδαίοι παίκτες, όπως ο Σπανούλης και ο Ζήσης, από τους οποίους παίρνω πράγματα και με βοηθούν να γίνομαι καλύτερος".
Όσον αφορά τους στόχους της εθνικής επισήμανε: "Αν είμαστε όλοι μαζί και δουλέψουμε σκληρά για να αφομοιώσουμε τη φιλοσοφία του νέου προπονητή, δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν αντίπαλο.
Όλα αυτά τα χρόνια, η εθνική έχει δείξει ότι στοχεύει στα μετάλλια και δεν θα είμαι εγώ αυτός που θα μειώσω τις προσδοκίες. Θα το βάλω στο μυαλό μου γιατί η εθνική έχει πολύ ταλέντο και ο κόσμος περιμένει κάτι πολύ καλό από εμάς".