"Βγάλτε απ' το μυαλό σας την Παρί"

Συγκεντρωμένους στο παιχνίδι με την Ξάνθη (14/9) προσπαθεί να κρατήσει τους παίκτες του Ολυμπιακού ο Μίτσελ, δεδομένου ότι την ερχόμενη Τρίτη (17/9) οι πρωταθλητές κάνουν πρεμιέρα στο Champions League.Η ομιλία του Ισπανού προς τους παίκτες:

"Συγχαρητήρια σε όσους αγωνιστήκατε με τις εθνικές σας ομάδες, κάνατε καλά παιχνίδια. Πλέον, πρέπει να συγκεντρωθούμε στις δικές μας υποχρεώσεις, γιατί έχουμε πολύ δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας. Ξέρω ότι είναι δύσκολο να μην σκέφτεστε το παιχνίδι με την Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά απαγορεύεται να το κάνετε. Εγώ, πάντως, σκέφτομαι μόνο την Ξάνθη.

Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό ματς για το ελληνικό πρωτάθλημα και μόνο αυτό πρέπει να σκεφτόμαστε. Πρέπει να νικήσουμε την Ξάνθη και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι σε αυτόν τον στόχο. Η προτεραιότητά μας είναι το ματς με την Ξάνθη και μετά το Champions League. Πρέπει να το καταλάβετε και να είστε επαγγελματίες. Είναι υποχρέωσή μας να νικήσουμε και να ευχαριστηθούμε τον κόσμο που θα έρθει να μας δει".

Στο μεταξύ, ο Μίτσελ προσανατολίζεται σε πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα, θέλοντας να δώσει ανάσες σε παίκτες που έχουν συνεχείς συμμετοχές με τον Ολυμπιακό και τις Εθνικές.