Βεργώνης: Η απόδοση της Βέροιας θα καθορίσει το αποτέλεσμα

Ο ποδοσφαιριστής της Βέροιας, Αλέξανδρος Βεργώνης, υποστήριξε ότι η απόδοση της ομάδας του θα είναι καθοριστική για την εξέλιξη του σαββατιάτικου ματς (16/3, 19:30GR) απέναντι στην ΑΕΚ.Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αλέξανδρος Βεργώνης στη NOVA:

"Η ομάδα βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και το έχει δείξει στους τελευταίους αγώνες. Χρειάζεται ακόμα μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και συγκέντρωση ούτως ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής. Εχουμε συνηθίσει σε αγώνες μεγάλης σημασίας όπως αυτός με την ΑΕΚ. Είναι ιστορική ομάδα αλλά εξαρτάται από τη δική μας συγκέντρωση και αποτελεσματικότητα για α πάρουμε αυτό που θέλουμε από το παιχνίδι. Μας ενδιαφέρει η απόδοση των δικών μας παικτών και ο βαθμός ετοιμότητας. Αυτό θα παίξει το μεγαλύτερο ρόλο. Υπάρχουν εναλλαγές στη διάθεση, όπως όταν δεν παίρνεις το αποτέλεσμα που θες, αλλά αυτό πολλές φορές σε κάνει περισσότερο συγκεντρωμένο".

Αναφορικά, τέλος, με τη δική του κατάσταση μετά τον τραυματισμό του, ανέφερε: "Δεν είμαι 100% έτοιμος, ελπίζω στις επόμενες δέκα με 15 μέρες να είμαι απόλυτα έτοιμος".