Βετούλας: Κίνητρο η συμμετοχή στα πλέι οφ

Ο Απόλλων Πατρών έχει το κίνητρο απέναντι στον ΠΑΟΚ, αφού με ενδεχόμενη νίκη θα εξασφαλίσει την συμμετοχή του στα πλέι οφ της Α1, όπως δήλωσε ο προπονητής των πατρινών, Νίκος Βετούλας."Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Πρέπει να βρούμε ρυθμό, χωρίς να έχουμε παίξει ούτε ένα επίσημο παιχνίδι σχεδόν επί τρεις αγωνιστικές. Θεωρώ πως το πρώτο ζήτημα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε είναι αυτή η αναμονή.

Γνωρίζουμε ότι παίζουμε απέναντι σε μια ομάδα που είναι πολύ καλά στημένη μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Θα είναι πολύ δύσκολο για εμάς να κατακτήσουμε τη νίκη.

Η ομάδα μας έχει το κίνητρο καθώς με ενδεχόμενη νίκη θα είμαστε στα πλέι οφ, κι αυτό θα αποτελεί μια μεγάλη επιτυχία", είπε ο προπονητής του Απόλλωνα Πατρών.

Από την πλευρά των παικτών, ο Ερικ ΜακΚόλουμ σημείωσε: "Περιμένω να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε και πρέπει να προετοιμαστούμε για τα πλέι οφ. Γνωρίζουμε ότι χρειαζόμαστε τη νίκη.

Το γνωρίζει και ο κόσμος μας, και ελπίζω ότι θα έλθει στο γήπεδο για να υποστηρίξει την προσπάθειά μας. Πρέπει να προσέξουμε τον "ψηλό" του ΠΑΟΚ, το Λάζαρο Παπαδόπουλο.

Επίσης, ο αντίπαλός μας διαθέτει δύο καλούς περιφερειακούς παίκτες, τους Χάτσερ και Χαραλαμπίδη. Εμείς πρέπει να βγούμε στο παρκέ και να κάνουμε το παιχνίδι μας".