Βετούλας: Οκτώ-πέντε δεν γίνεται να παίξουμε

Ο προπονητής του Απόλλωνα Πατρών, Νίκος Βετούλας, σε δηλώσεις του μετά την ήττα από τον ΑΓΟΡ, εξέφρασε τα έντονα παράπονά του από την διαιτησία της αναμέτρησης, τονίζοντας ότι η ομάδα του έχει μάθει να παίζει πέντε-πέντε και όχι οκτώ-πέντε!"Μπεεε. Ετσι κάνουν τα πρόβατα, πριν τα σφάξουν. Στην προπόνηση έχουμε μάθει να παίζουμε πέντε-πέντε. Οκτώ-πέντε δεν γίνεται να παίξουμε.
Από το πρώτο δευτερόλεπτο κατάλαβα τι θα κάνουν οι διαιτητές. Ποτέ δεν θα κάνω πολιτική στον Απόλλωνα και κανείς δεν μπορεί να μου απαγορεύσει να μιλήσω για τους διαιτητές.
Προσωπικά, ως Βετούλας, δεν θα κάνω τον καραγκιόζη για τον κόσμο. Είτε αρέσει, είτε όχι. Κάποιοι ίσως να θεωρούν ότι δεν έγινε τίποτα. Είχα ενημερώσει τον κόουτς Γιαπλέ για αυτά που αισθάνομαι".
Σε ερώτηση για το αν θα ζητήσει εξαίρεση κάποιων διαιτητών: "Δεν έχω να ζητήσω τίποτα. Δεν κρύβω τις αδυναμίες τις ομάδας μου. Δεν παίζουμε μόνοι μας. Το είπα άλλωστε, και στον κόουτς πριν μπούμε στη συνέντευξη Τύπου".
Από την πλευρά των παικτών, ο Νίκος Αργυρόπουλος πρόσθεσε: "Θέλαμε πολύ αυτό το παιχνίδι. Δεν μπήκαμε όσο δυνατά θα έπρεπε, στο παρκέ. Στο β' δεκάλεπτο και στο δεύτερο ημίχρονο "γυρίσαμε" το παιχνίδι.
Το Ρέθυμνο ήταν πιο εύστοχο στα τρίποντα. Κάναμε κάποια λάθη, έγιναν και κάποια από τους διαιτητές, όχι εσκεμμένα. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά.
Η ομάδα έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια τα τέσσερα τελευταία χρόνια, με μπροστάρη τον Νίκο Βετούλα. Πρέπει να συνεχίσουμε ενωμένοι. Ο κόσμος της Πάτρας ξέρει μπάσκετ και είδε".