Βετούλας: Συγκεντρωμένοι και στα 40'

Ο Απόλλων Πατρών αντιμετωπίζει τον Κολοσσό στο Βενετόκλειο (12/), με τον προπονητή των πατρινών, Νίκο Βετούλα, να τονίζει ότι είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για την ομάδα του, η οποία θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένη και στα 40' του αγώνα και να ακολουθήσει το πλάνο της."Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για εμάς όσον αφορά στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Προερχόμαστε από δύο νίκες. Η προσαρμογή των νέων παικτών είναι σε καλό επίπεδο. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί.

Αλλά για να είμαστε ανταγωνιστικοί θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα σαράντα λεπτά του αγώνα, και να ακολουθήσουμε το πλάνο που έχουμε αποφασίσει στο συγκεκριμένο παιχνίδι", είπε ο προπονητής του Απόλλωνα Πατρών.

Από την πλευρά των παικτών, ο Παναγιώτης Καπερώνης τόνισε: "Είναι ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι που έχουμε για το 2ο γύρο του πρωταθλήματος. Κάναμε δύο σημαντικές νίκες στα προηγούμενα παιχνίδια.

Ομως ο δρόμος για την παραμονή στην κατηγορία είναι πολύ μακρύς. Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα όλη την εβδομάδα και είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι απέναντι στον Κολοσσό".