Βιλανόβα: Θα παλέψουμε μέχρι τέλους

Ο Τίτο Βιλανόβα υποστήριξε πως η Μπαρτσελόνα θα παλέψει μέχρι το τελευταίο λεπτό για να πάρει εκείνη το πολυπόθητο εισιτήριο για τo Γουέμπλει.Η Μπαρτσελόνα θέλει να φτάσει σε μια μεγάλη ανατροπή κόντρα στη Μπάγερν Μονάχου στη ρεβάν του 4-0 της Βαυαρίας.

Ο Τίτο Βιλανόβα μιλώντας μια ημέρα πριν από το παιχνίδι υποστήριξε πως η ομάδα του θα παλέψει μέχρι το τελευταίο λεπτό για να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ και να οδηγηθεί στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

"Όταν είπε πως χωρίς τον Πικέ δεν θα είμαστε ίδια ομάδα το εννοούσα. Η σεζόν που κάνει είναι εξαιρετική. Το γεγονός ότι δεχτήκαμε γκολ στο πρώτο παιχνίδι, αφορά τους τραυματισμούς που είχαμε", είπε ο 44χρονος τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου αρχικά.

"Ξέρουμε πόσο σημαντικός είναι ο Μέσι για την ομάδα, ειδικά όταν σκοράρει. Όσο καλύτερα παίζει, τόσο καλύτερα για την ομάδα. Ωστόσο δεν μπορούμε να μεταφέρουμε όλη την πίεση πάνω του. Όλη η άλλη ομάδα βοηθάει εξίσου. Προφανώς ο Μέσι θα έχει να πει πολλά στο παιχνίδι".

Για την εικόνα που θα έχει η ομάδα του, είπε: "Περιμένω να παίξουμε ως συνήθως. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε καλύτεροι από την Μπάγερν. Ξέρουμε πως πρέπει να σκοράρουμε και αυτό το κάνουμε πολύ καλά φέτος. Όλοι γνωρίζουν το πόσο δύσκολο είναι να ανατρέψουμε. Είμαστε όμως η Μπαρτσελόνα και δεν μπορούμε να πούμε σε καμία περίπτωση πως έχουμε αποκλειστεί. Αν μείνουμε εκτός θα πρέπει να το κάνουμε με ψηλά το κεφάλι και να παλέψουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό."