Βιλανόβα: Ολη η Ευρώπη ήθελε τον Νεϊμάρ

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τίτο Βιλανόβα, εξέφρασε την ικανοποίηση του για την μεταγραφή του Νεϊμάρ, καθώς όπως τόνισε όλη η Ευρώπη ήθελε να τον αποκτήσει από την βραζιλιάνικη Σάντος.Συγκεκριμένα, στην συνέντευξη Τύπου, μετά το παιχνίδι πρωταθλήματος (26/5) με την Εσπανιόλ, ο προπονητής της Μπαρτσελόνα δήλωσε: "Θα ήθελα να συγχαρώ τον σύλλογο και τους ανθρώπους της διοίκησης που είδαν πως ο Νεϊμάρ μπορεί να γίνει ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής. Αν είχαν καθυστερήσει, δεν θα είχαμε πλέον στο δυναμικό μας αυτό τον παίκτη".

Στην συνέχεια, ο ισπανός τεχνικός παραδέχτηκε πως "ο Νεϊμάρ ήταν προτεραιότητα μας. Δεν μάθαμε τώρα για εκείνον. Τον είχαμε δει πριν από 2.5 χρόνια και ενεργήσαμε, όπως στην περίπτωση του Ζόρντι Αλμπα. Οταν οι άλλες ομάδες τον μάθαιναν, εμείς τον ξέραμε ήδη".

Για το γεγονός πως από την νέα σεζόν στην ενδεκάδα της Μπαρτσελόνα θα παίζουν Νεϊμάρ, Μέσι, Τσάβι, Ινιέστα, ο Βιλανόβα δήλωσε: "Ναι, είναι ένα όνειρο να έχουμε τον Μέσι, τον Ινιέστα και τον Νεϊμάρ στην ίδια ενδεκάδα. Οσοι καλύτεροι παίκτες, τόσο καλύτερα για την ομάδα. Είχαμε ζήσει στο παρελθόν μια τέτοια περίπτωση με τον Μέσι, τον Ετό'ο και τον Ανρί και αργότερα με τον Τσάβι και τον Ινιέστα".

Κλείνοντας, ο προπονητής της Μπάρτσα είπε: "Ολη η Ευρώπη ήθελε τον Νεϊμάρ. Δεν μπορεί να κάνουμε λάθος από αυτό που βλέπουμε στο Youtube. Ρχει πετύχει θεαματικά γκολ και τα βίντεο που κυκλοφορούν έχουν διάρκεια μεγαλύτερη του ενός λεπτού".