Βιτώρος: Δεν υπάρχει γυρισμός μετά το ματς με τον Ατρόμητο

Για τον "τελικό" της Κυριακής απέναντι στον Ατρόμητο μίλησε ο Γιάννης Βιτώρος. Ο 21χρονος μέσος του ΟΦΗ επισήμανε την θέληση που υπάρχει στο κρητικό στρατόπεδο λέγοντας “έχουμε πεισμώσει και δεν σκεφτόμαστε τίποτα άλλο από τη νίκη”.
Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Βιτώρος στον Athletic Radio 104,2:
Για το κλίμα που υπάρχει στις τάξεις των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ: “Όποιος δει τις προπονήσεις θα καταλάβει ότι όλα τα παιδιά έχουμε καταλάβει την κρισιμότητα του αγώνα. Για εμάς είναι όλη η χρονιά και δεν υπάρχει γυρισμός μετά από αυτό το παιχνίδι. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη. Δεν υπάρχει τόσο άγχος όσο το πείσμα και η θέληση για την κατάκτηση των τριών βαθμών”.
Για τα στοιχεία που θα κρίνουν το παιχνίδι: “Θα έχουμε δύναμη, πάθος και θα μπούμε δυνατά από το πρώτο λεπτό. Όμως, χρειάζεται να έχουμε καθαρό μυαλό και υπομονή, να μην παρασυρθούμε από την παρουσία του κόσμου και να κάνουμε αυτά που πρέπει ώστε να πάρουμε το παιχνίδι”.
Για το αν έχουν πεισμώσει από όσα προηγήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες: “Από τις συζητήσεις με τους συμπαίκτες μου, μας έχει πειράξει που είδαμε μια αδιαφορία από τους παίκτες του Ατρομήτου και σίγουρα δεν ξεχνάμε τι έγινε στο παιχνίδι του πρώτου γύρου. Αυτά μας έχουν πεισμώσει για να κερδίσουμε”.
Για την παρουσία του κόσμου: “Ο κόσμος μας έχει βοηθήσει σε όλη την χρονιά και τον χρειαζόμαστε σε ακόμα ένα παιχνίδι που για εμάς είναι τελικός”.
Για την πορεία του ΟΦΗ: “Δεν περίμενα ότι θα ήμουν βασικός όπως δεν περίμενα ότι η ομάδα θα κινδύνευε. Πίστευα ότι ο ΟΦΗ θα είχε σωθεί πιο νωρίς. Το Σάββατο κάναμε αρκετά λάθη όμως και σε άλλα παιχνίδια θα μπορούσαμε να πάρουμε περισσότερους βαθμούς. Η ομάδα έπρεπε να βρίσκεται σε καλύτερη θέση και πιο ψηλά”.
Για την δική του παρουσία: “Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους του ΟΦΗ που με εμπιστεύτηκαν και μου έδωσαν την ευκαιρία να αγωνιστώ σε αυτήν την μεγάλη ομάδα. Για εμένα ήταν κάτι το μοναδικό, ελπίζω να συνεχίσω σε αυτήν την ομάδα ώστε να δουλεύω σκληρά και να καθιερωθώ”.