"Βλέπει" Λοντίγκιν ο Ολυμπιακός

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού "κυλάει" παράλληλα με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των "ερυθρόλευκων", προκειμένου ο Μίτσελ να είναι σε θέση να προετοιμάσει την ομάδα του εν όψει της νέας σεζόν το συντομότερο δυνατόν.Μία από τις θέσεις για τις οποίες υπάρχει μεγάλη κινητικότητα είναι αυτή του τερματοφύλακα. Παρά την διαφαινόμενη συμφωνία για την παραμονή του Ρόι Κάρολ για έναν ακόμη χρόνο, ο Ολυμπιακός φέρεται να "γλυκοκοιτάζει" την περίπτωση του Γιούρι Λοντίγκιν, του 23χρονου τερματοφύλακα της Skoda Ξάνθης, που κλήθηκε από τον Σάντος στην Εθνική για το ματς με τη Βοσνία (22/3).

Ο νεαρός πορτιέρο της Ξάνθης έχει κάνει πολύ καλό πρωτάθλημα με τους ανθρώπους της πειραιώτικης ομάδας να τον έχουν ψηλά στη σχετική λίστα εν όψει καλοκαιριού.

Βεβαίως για να προχωρήσει ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι σε απόκτηση τερματοφύλακα θα πρέπει (λογικά) να υπάρξει κάποια αποχώρηση με βασικό υποψήφιο τον Μπάλαζ Μέγερι, ο οποίος έχει προσεγγίσει το ενδιαφέρον αρκετών ξένων ομάδων και δεν αποκλείεται αν έρθει κάποια καλή πρόταση να παραχωρηθεί στο φινάλε της σεζόν.