Βολεύτηκαν με την ισοπαλία

Σ' ένα κακό ποιοτικά ματς, ο Λεβαδειακός αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με την ΑΕΚ στη Λιβαδειά, με τις δύο ομάδες να δείχνουν πως βολεύονται με την ισοπαλία. Δοκάρι οι Βοιωτοί με τον Χοσέμι. Στο +4 παρέμεινε η Ενωση από τον Αρη, που είναι κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού... Επεδίωξαν την αποβολή και την κέρδισαν στις καθυστερήσεις Φούντας και Χοσέμι για να χάσουν ένα κι όχι δύο ματς!Ο Γιάσμινκο Βέλιτς στο ντεμπούτο του στον πάγκο του Λεβαδειακού παρέταξε τους Βοιωτούς με τον Κυριακίδη κάτω από τα γκολπόστ, τους Μουλόπουλο, Χοσέμι, Λισγάρα και Μεντί στην άμυνα, τους Ζησόπουλο και Κόρμπο αμυντικά χαφ, τον Ακόστα αριστερά, τον Πόι δεξιά και τον Ροτζέριο πίσω από τον Βασιλείου που ήταν στην κορυφή του 4-2-3-1.

Από την πλευρά του ο Εβαλντ Λίνεν κατέβασε την ΑΕΚ με τον Κωνσταντόπουλο κάτω από τα δοκάρια, τον Τσουκαλά δεξί μπακ, τον Τσουμάγκα αριστερό, τους Μπουγαϊδη - Κουτρουμπή στόπερ, τον Μητρόπουλο αμυντικό χαφ, δεξιά του τον Kορδέρο, αριστερά τον Ρίκκα, επιτελικό χαφ τον Ανάκογλου και στην επίθεση τους Φούντα και Πετρόπουλο σε σχήμα 4-4-2.

Το πρώτο 20λεπτο ανήκε στον Λεβαδειακό, ο οποίος βρέθηκε δύο φορές κοντά στο γκολ. Αρχικά στο 15', όταν ύστερα από κόρνερ του Πόι, ο Χοσέμι με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Κωνσταντόπουλου και κατόπιν στο 20', όταν από λάθος του Μπουγαϊδη, ο Πόι έκλεψε τη μπάλα, σούταρε, ο αμυντικός της Ενωσης διόρθωσε -κατά κάποιο τρόπο- με προβολή, αλλά στην επαναφορά ο Βασιλείου σούταρε από καλή θέση μόλις άουτ!

Στη συνέχεια η Ενωση ισορρόπησε τον αγώνα και απείλησε από στημένη φάση τους Βοιωτούς. Συγκεκριμένα στο 25', ο Ανάκογλου εκτέλεσε απευθείας το φάουλ από καλή θέση, αναγκάζοντας τον Κυριακίδη σε εκτίναξη και απόκρουση σε κόρνερ, κρατώντας το μηδέν για τον Λεβαδειακό. Μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου δεν άλλαξε κάτι με τις δυο ομάδες να μένουν στο 0-0.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά με τις δυο ομάδες να φαίνονται πως αρκούνται στο βαθμό της ισοπαλίας δίχως να ρισκάρουν για κάτι παραπάνω. Ενδεικτικό ότι και οι αλλαγές ήρθαν πολύ αργά, η πρώτη του Λεβαδειακού στο 76', ενώ η πρώτη της ΑΕΚ στο 82'... Το 0-0 παρέμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του Βοσκάκη, που τούτη τη φορά δεν χρειάστηκε να... νυχτώσει για να λήξει το ματς στο συγκεκριμένο γήπεδο...