Βονόρτας: Μην χαλαρώνετε

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε τη Δευτέρα (6/5) την προετοιμασία του για το μπαράζ της Πέμπτης (9/5) με την Ξάνθη και ο Γιάννης Βονόρτας διαπίστωσε πως οι παίκτες του ήταν αρκετά... χαλαροί μετά το ρεπό του Πάσχα και ζήτησε συγκέντρωση.«Παιδιά, δεν είναι ανάγκη να λέτε σήμερα πώς περάσατε στο ρεπό ή τι θα κάνετε στις διακοπές. Τρεις ημέρες έμειναν για το ματς με την Ξάνθη. Συγκεντρωθείτε, πρέπει να το πάρουμε αυτό το παιχνίδι. Δεν χρειάζεται να σας το λέω συνέχεια, ούτε μπορώ συνέχεια να σας κάνω παρατηρήσεις στην προπόνηση για αυτονόητα πράγματα», τόνισε μεταξύ άλλων στους παίκτες του ο Βονόρτας.

Το ευχάριστο για τον έλληνα τεχνικό είναι πως οι Γιούρκας Σεϊταρίδης και Λουτσιάνο Φιγκερόα τεθηκαν ση διάθεσή το για το ματς, ωστόσο, νοκ άουτ τέθηκε ο Τοτσέ, καθώς υπέστη τράβηγμα και δεν προλαβαίνει να αγωνιστεί.

Οσο για την 11άδα που σκέφτεται να παρατάξει ο Βονόρτας δεν κρύβει ιδιαίτερες εκπλήξεις: Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Καρνέζης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Σεϊταρίδη, Μπουμσόνγκ, Τριανταφυλλόπουλο και Μαρίνο.

Ως αμυντικός χαφ θα αγωνιστεί ο Σο, έχοντας ως εσωτερικούς χαφ τους Ζέκα και Καζιγιάμα. Την τριπλέτα της επίθεσης αποτελούν οι Μπαρμπαρούσης, Ντίνας και Φιγκερόα.