Βοσνιάδης: Την είχαμε ανάγκη αυτή τη νίκη

Νίκη - βάλσαμο ήταν για τον Απόλλωνα αυτί επί του Λεβαδειακού. "Την είχαμε ανάγκη, πλέον υπάρχει ηρεμία", είπε χαρακτηριστικά ο Αλέκος Βοσνιάδης.Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του Απόλλωνα στον "Sentra"

Για το πώς είναι η κατάσταση μετά τη νίκη επί του Λεβαδειακού: "Πλέον υπάρχει ηρεμία, είναι φυσιολογικό, ήταν κάτι που το είχαμε ανάγκη. Η ομάδα είχε άτυχα αποτελέσματα, θέλαμε μία νίκη για να αισθανθούμε πιο ήρεμοι και να μπορέσουμε να δουλέψουμε καλύτερα".

Για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό: "Έγιναν λάθη από την πλευρά μας, αλλά έγινε καλό παιχνίδι. Εμείς πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας, ήταν ένα παιχνίδι ανοικτό σε κάθε αποτέλεσμα, το ευχαριστήθηκε ο κόσμος. Μέσα στο παιχνίδι άλλαξαν πολλές φορές τα συναισθήματα, όταν είσαι στον πάγκο, σε τακτά χρονικά διαστήματα ζεις τέτοιες καταστάσεις".

Για τα όσα γράφτηκαν το προηγούμενο διάστημα και την παραμονή του στον Απόλλωνα. "Υπάρχει εμπιστοσύνη από τον πρόεδρο, αλλά πρέπει να υπάρχουν και αποτελέσματα. Εμείς οι Ελληνες προπονητές, όταν φεύγουμε ή όταν πάμε να πιάσουμε δουλειά, πρέπει να είμαστε αξιοπρεπείς και διακριτικοί. Σε διαφορετική περίπτωση χάνεις τον σεβασμό σου.

Εμείς πρέπει να φέρουμε την ομάδα σε κατάσταση ηρεμίας, αυτό είναι που με ενδιαφέρει, όλα τα άλλα πραγματικά δεν με αγγίζουν. Κάθε προπονητής πρέπει να έχει στην άκρη του μυαλού του το ενδεχόμενο ότι κάποια στιγμή θα φύγει. Αλλά επαναλαμβάνω, εμείς οι Ελληνες προπονητές πρέπει να έχουμε αξιοπρέπεια και να είμαστε διακριτικοί".

Για τη συνέχεια του Απόλλωνα: "Μακάρι η ομάδα να σταθεροποιηθεί, να βελτιώσει την εικόνα της, να βρούμε λύσεις στο γκολ και στην άμυνα. Ο Απόλλων είναι μια νέα ομάδα, πιστεύω να τα καταφέρουμε".

Για τη μάχη αποφυγής του υποβιβασμού: "Ακόμα το πρωτάθλημα είναι στην αρχή, η κατάσταση θα αλλάξει. Υπάρχουν ομάδες που δεν έχουν ξεκινήσει καλά, αλλά με δύο τρία θετικά αποτελέσματα μπορούν να αλλάξουν τα δεδομένα. Κάποιες ομάδες θα ανακάμψουν, κάποιες άλλες θα κολλήσουν, μέχρι το τέλος θα δοθεί μάχη για την παραμονή".