Γαλατσόπουλος: Θα ενδιαφερθεί για όλο τον ΠΑΟΚ ο Σαββίδης

Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος μίλησε για θέματα του ΠΑΟΚ και μεταξύ άλλων τόνισε πως θεωρεί πως ο Σαββίδης θα δείξει ενδιαφέρον εκτός της ΠΑΕ για την ΚΑΕ και τον Α.Σ.
Ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό, για το θέμα του Ιβάν Σαββίδη, τονίζοντας πως πρόκειται να να ενδιαφερθεί και για την ΚΑΕ εκτός από την ΠΑΕ.

Συγκεκριμένα ανέφερε στον Arena:

Για την χρονιά που φεύγει: "Με μια λέξη ήταν μια γλυκόπικρη χρονιά. Ξεκίνησε καλά η ομάδα, είχε τη συμμετοχή στην Ευρώπη όπου αρχικά πήγαινε καλά όμως προς το τέλος του χρόνου βγήκε η κούραση και η ομάδα έκανε κάποια "κοιλιά" και κάποια αρνητικά αποτελέσματα. Το ροστερ δεν ήταν μεγάλο και βαθύ οπότε ειδικά στην Ευρώπη που υπήρχαν δύσκολες ομάδες με μεγάλα μπάτζετ αυτό φάνηκε. Ο όμιλος ήταν ο πιο δύσκολος στην διοργάνωση και πιστεύω πως με τα αποτελέσματα που κάναμε σε κάποιον άλλον όμιλο θα προκρινόμασταν. Από εκεί και πέρα δε μπορούμε να πετάμε στα σύννεφα και να λέμε πράγματα που δε γίνονται. Συγκριτικά με το μπάτζετ η ομάδα πέρυσι έκανε καλή χρονιά και φέτος είχε θετικά αλλά και αρνητικά αποτελέσματα".

Για την επιμονή του Μάνου Μαλέλη να γίνει μια προσθήκη στην ομάδα: "Σε αυτή τη φάση δε πρέπει να γίνει προσθήκη. Όταν βρίσκεσαι σε κατάσταση εξυγίανσης με ένα συγκεκριμένο μπάτζετ υπάρχουν άλλες προτεραιότητες. Είναι σεβαστή η επιθυμία του κ. Μαλέλη αλλά πρέπει να βάλουμε πρωτοβουλία στην εξυγίανση γιατί με αυτό τον τρόπο θα υπάρξει και εξέλιξη στο θέμα της ΑΜΚ. Υπάρχει έναν ενδιαφέρον αυτή τη στιγμή και από τον κ. Σαββίδη αλλά και από τον κ. Κοντομηνά ο οποίος  βέβαια, δεν έχει δείξει έμπρακτο ενδιαφέρον ακόμα".

Για την πιθανότητα να αναλάβει τη ΚΑΕ ο Ιβάν Σαββίδης: "Το κυρίαρχο ερώτημα είναι αν θα ενδιαφερθεί ο κ. Σαββίδης για τον ΠΑΟΚ αλλά θεωρώ πως θα δείξει ενδιαφέρον και στα τρία κομμάτια του συλλόγου (ΠΑΕ, ΚΑΕ, Α.Σ.). Δεν νομίζω πως υπάρχει άνθρωπος στην οικογένεια του ΠΑΟΚ που δε θέλει τον κ. Σαββίδη με βάση τη προσφορά του. Έχει επενδύσει στη πόλη και φαίνεται πως ήρθε για να μείνει".

Για την συμμετοχή της ομάδας στην Ευρώπη: "Το πρεστίζ της ομάδας ανέβηκε, είδαμε ωραίους αγώνες και αν ερχόταν παραπάνω κόσμος θα ήταν επικερδής η ομάδα και ίσως να προκρινόταν καθώς αποκλείστηκε στις λεπτομέρειες. Τα παιχνίδια με την Άνκαρα και τη Χιμίκ χάθηκαν και κόστισαν".

Για τους στόχους την επόμενη χρονιά: "Από εδώ και πέρα πρέπει η ομάδα να μαζευτεί, να κάνει αρκετές νίκες στα επόμενα έξι παιχνίδια και να μπει τελικά στην τετράδα. Ρυθμίζουμε παλαιότερα χρέη και με λίγα χρήματα έχουμε δημιουργήσει ένα πολύ αξιόλογο σύνολο. Η χρήση της ΚΑΕ έκλεισε με κέρδος 200.000 χιλ. ευρώ κάτι που είναι πολύ θετικό. Δεν είπαμε πως θα φέρουμε πρωτάθλημα αλλά πως θα κάνουμε εξυγίανση για να έρθει μελλοντικά επενδυτής στον ΠΑΟΚ. Γίνεται ένας τεράστιος αγώνας και πληρώνονται τα βάρη του παρελθόντος. Πληρώνουμε παίκτες όπως ο  Γκρέγκορι που έπαιξε το 2007 με 50.000 χιλ. ευρώ τον μήνα. Ακόμα και ο παίκτης έμεινε έκπληκτος που πληρώνεται από τον ΠΑΟΚ. Πάμε πολύ καλά".

Για το φετινό πρωτάθλημα: "Εκτός από τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό όλες οι ομάδες είναι κοντά. Λίγο παραπάνω ξεχωρίζει ο Πανιώνιος ο οποίος έχει πιο καλό ρόστερ. Μέχρι το τέλος θα είναι αμφίρροπο ακόμα και το ποιες ομάδες θα πέσουν".