Γεωργιάδης:Θα παλέψουμε μέχρι το '90 για τη νίκη

Ο ποδοσφαιριστής της Βέροιας, Νίκος Γεωργιάδης, χαρακτήρισε ως βαθμολογικό ντέρμπι το παιχνίδι (14/4, 19:00GR) ανάμεσα στην "βασίλισσα του Βορρά" και τον Πλατανιά, ενώ παράλληλα σημείωσε πως οι Κρητικοί δεν έχουν εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή τους στην Super League, κάτι που αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για τον ίδιο και τους συμπαίκτες του.Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γεωργιάδη στη Nova:

- Για το ματς με τον Πλατανιά:

"Ξέρουμε ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με μία ομάδα που δεν έχει εξασφαλίσει την παραμονή. Θα είναι ένα βαθμολογικό ντέρμπι αλλά θα είμαστε συγκεντρωμένοι και θα διεκδικήσουμε τους τρεις βαθμούς.

Είναι μία αξιόλογη ομάδα με έναν προπονητή που έχει πετύχει πολλά στην καριέρα του. Είναι ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης και αυτό φαίνεται και μέσα στο γήπεδο όπως το ίδιο ισχύει και για εμάς".

- Για το πόσο επηρεάζει η βαθμολογική ανάγκη τους παίκτες:

"Εχουμε συνηθίσει στην πίεση και το άγχος αλλά δεν είναι το βασικό εμπόδιο και δεν θα μας επηρεάσει αυτό. Αν έρθει ένα γκολ γρήγορα τότε θα μας βοηθήσει ακόμα περισσότερο. Μέχρι το 90 θα παλέψουμε για τη νίκη".

- Για τον κόσμο και την παρουσία του στο γήπεδο:

"Είμαι σίγουρος ότι θα μας στηρίξει για ακόμα ένα παιχνίδι και θα μας βοηθήσει να πάρουμε το πολυπόθητο τρίποντο".