Γεωργιάδης: Στα πλέι οφ μετράει μόνο το αποτέλεσμα

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει την έξοδο στα προκριματικά του Champions League μέσω των πλέι οφ ο και ο Γιώργος Γεωργιάδης τονίζει πως σε αυτά τα ματς μετράει μόνο το αποτέλεσμα
Μετά από πέντε δύσκολους μήνες, που ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό στο πέλμα, επέστρεψε με γκολ επί του ΠΑΣ και δήλωσε πως πλέον είναι απόλυτα έτοιμος να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ.
Την ίδια ώρα μίλησε για τα πλέι οφ, τονίζοντας πως εκεί το μόνο, που μετράει είναι οι βαθμοί, έστω και οι νίκες έρχονται με μία ευκαιρία.
Αναλυτικά όσα δήλωσε στον Giga FM ο Γιώργος Γεωργιάδης
Για τον αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννινα:
"Ήταν δύσκολο πρώτο ημίχρονο για εμάς, πίεσε ο πας χωρίς να καταφέρει να σκοράρει κι όπως γίνεται πάντοτε στο ποδόσφαιρο όταν δεν σκοράρεις σου έρχεται μπούμερανγκ και τρως γκολ. Έτσι κι εμείς με κάποιες αλλαγές στο σύστημα της ομάδας και με αλλαγές παικτών στο 2ο ημίχρονο καταφέραμε να σκοράρουμε".
Για το γκολ που σημείωσε:
"Χαρούμενος που έβαλα το γκολ, το δεύτερο για φέτος, κι αυτό γιατί με ταλαιπωρούσε 5 μήνες ένας τραυματισμός. Το έχω ξεπεράσει όμως και είμαι έτοιμος για ότι έρχεται...".
Για τον ΠΑΣ Γιάννινα:
"Πολύ καλά στημένη ομάδα. Δίκαια βρίσκεται στην 5η θέση. Στα μεταξύ μας παιχνίδια παρόλο που δεν κατάφερε να κερδίσει κάποιο παιχνίδι προσπάθησε και έπαιξε καλό ποδόσφαιρο. Συγχαρητήρια για την φετινή πορεία στα παιδιά που αν και νέα σε ηλικία κατάφεραν να κάνουν περήφανο τον κόσμο των Ιωαννίνων".
Για τα play off:
"Παίζεται διαφορετικό ποδόσφαιρο στα play off. Ίσως ορισμένα παιχνίδια να μην προσφέρουν το θέαμα που θα θέλαμε αλλά εκεί πας για να πάρεις βαθμούς. Παίζεις μόνο και μόνο για τη νίκη. Αύτο που μετράει σ' αυτή τη φάση είναι οι βαθμοί που θα συγκεντρώσει η κάθε ομάδα. Ακόμα και με μια ευκαιρία στο παιχνίδι αν μπει το γκολ είναι αρκετή".