Γιαννακόπουλος: Να φύγει γρήγορα από το μυαλό μας ο Παναθηναϊκός

Η νίκη επί του Παναθηναϊκού στην Νέα Σμύρνη για την δεύτερη αγωνιστική της Super League πρέπει να φύγει γρήγορα από το μυαλό των παικτών του Πανιωνίου, οι οποίοι πρέπει να παρουσιαστούν εξίσου συγκεντρωμένοι κόντρα στον ΠΑΟΚ, αν θέλουν να πάρουν κάτι καλό στην Τούμπα, όπως δήλωσε ο τερματοφύλακας των κυανέρυθρων, Νίκος Γιαννακόπουλος.Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιαννακόπουλου στην Nova:
Για το πως έχουν διαχειριστεί το 3-0 επί του Παναθηναϊκού: "Ηταν μια σπουδαία νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό. Η εβδομάδα κύλησε πολύ καλά, ήρεμα, σοβαροί στις προπονήσεις μας.

Ξέρουμε πως δεν τελειώνει στη δεύτερη αγωνιστική το πρωτάθλημα. Εχουμε τον ΠΑΟΚ μπροστά μας.

Είναι ένα εξίσου δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να είμαστε εξίσου συγκεντρωμένοι 100% για να μπορέσουμε να πάρουμε κάτι καλό στην Τούμπα".

Για το αν είναι σε θέση να διαχειριστούν τον ενθουσιασμό: "Οντως ήταν μια σπουδαία νίκη. Είμαστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και πρέπει να ξεχωρίζουμε και τις καλές και τις κακές στιγμές.

Πρέπει να φύγει γρήγορα αυτή η νίκη από το μυαλό μας και να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας".

Για το πως περιμένει τον ΠΑΟΚ: "Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ καλή και δυνατή ομάδα. Ειδικά φέτος έχει κάνει πολύ καλές μεταγραφές. Στην έδρα της είναι μια ομάδα που δύσκολα περνάει αντίπαλος.

Εχουμε δει, έχουμε μελετήσει τον αντίπαλό μας. Ξέρουμε τα χαρακτηριστικά του και πάμε να παίξουμε το παιχνίδι μας γιατί εμείς κοιτάμε την ομάδα μας και μετά τον αντίπαλο".

Για το τι ξεχωρίζει από τον ΠΑΟΚ: "Ολοι οι παίκτες που αγωνίζονται στον ΠΑΟΚ είναι πολύ καλοί.

Οι επιθετικοί του και τα χαφ μπορούν να σου κάνουν ανά πάσα στιγμή τη δουλειά που πρέπει να κάνουν για να βάλουν το γκολ. Οπότε, εκεί πρέπει να εστιάσουμε την προσοχή μας".

Για τον αποκλεισμό και την απογοήτευση που επικρατεί στον ΠΑΟΚ: "Είναι εντελώς διαφορετικά Champions League και ελληνικό πρωτάθλημα.

Οντως είναι άδικο για την Ελλάδα που αποκλείστηκε ο ΠΑΟΚ, αλλά για εμάς το συναίσθημά μας είναι να πάμε να παίξουμε το παιχνίδι μας.

Δεν υπάρχουν συναισθήματα στο ποδόσφαιρο. Είμαστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και πρέπει να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλύτερα. Να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Θα δείξει".

Για τις καλές εμφανίσεις και την προοπτική της Εθνικής ανδρών: "Για κάθε έλληνα ποδοσφαιριστή πιστεύω πως το όνειρό του είναι να αγωνιστεί στην Εθνική.

Θα ήθελα κάποια στιγμή να μου δοθεί η ευκαιρία, τώρα αν είναι σύντομα ή πιο μετά δεν ξέρω. Αρκεί κάποια στιγμή να έρθει".