Γιαπλές: Ιστορική μέρα για το Ρέθυμνο

Η Τρίτη (21/5) είναι ιστορική μέρα για τον ΑΓΟΡ, αφού πέτυχε την πρώτη του νίκη σε αγώνες πλέι οφ, στην έδρα ενός μεγάλου αντιπάλου (ΠΑΟΚ), όπως δήλωσε ο προπονητής των κρητικών, Θανάσης Γιαπλές, ο οποίος τόνισε παράλληλα ότι το δεύτερο ματς της σειράς στο Ρέθυμνο (23/5) θα είναι 10 φορές πιο δύσκολο."Είναι μία ιστορική ημέρα για το Ρέθυμνο. Είναι η πρώτη νίκη που πετυχαίνουμε σε αγώνες πλέι οφ, απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο και σε μία καλή ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ. Θέλουμε να περάσουμε στα ημιτελικά.

Οταν όλα δουλεύουν όπως πρέπει τότε θέλεις το καλύτερο δυνατό. Το παιχνίδι στο Ρέθυμνο θα είναι δέκα φορές πιο δύσκολο γιατί ο ΠΑΟΚ έχει την εμπειρία να ανταπεξέλθει.

Εμείς πλέον πρέπει να προετοιμαστούμε για το επόμενο ματς, θεωρώ πως οι δύο ομάδες είναι ισοδύναμες και περίπου ισάξιες, όσον αφορά την φετινή χρονιά.

Νομίζω ότι οι λεπτομέρειες θα κρίνουν την διαφορά", είπε ο προπονητής του ΑΓΟΡ.

Από την πλευρά των παικτών, ο Αβραάμ Καλλινικίδης είπε: "Καταφέραμε κάτι σπουδαίο για την ομάδα μας, πετύχαμε την πρώτη νίκη μας στα πλέι οφ επί ενός μεγάλου αντιπάλου και μάλιστα σε εκτός έδρας ματς.

Πλέον για εμάς το μυαλό μας είναι στην διαχείριση αυτού του αποτελέσματος, θέλουμε την Πέμπτη (23/5) να τελειώνουμε και να μην ξαναέρθουμε εδώ.

Αυτή η νίκη είναι η μεγαλύτερη στην ιστορία του Ρεθύμνου γιατί ήρθε απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα που φέτος έχει κερδίσει και τον Ολυμπιακό".