Για γαμπρός ο Νοτιάς, για περισσότερα ο Μελισσανίδης

Ο Νοτιάς της ΑΕΚ. Τι περίπτωση κι αυτή. Ένας εφοπλιστής που βρέθηκε να είναι το αφεντικό στην ΠΑΕ χωρίς ποτέ να διαφεντεύει. Ούτε καν να σκεφθεί ότι μπορούσε να βγει στο μπαλκόνι. Να γίνει η πρώτη μούρη. Όπως καθότανε πίσω απο την κουρτίνα στα εύκολα, μετά το 2004, έτσι συνέχισε να είναι αόρατος και στα δύσκολα. Γιατί μπλέχτηκε με την ΑΕΚ ο εφοπλιστής που διαμένει μονίμως στην Αμερική; Δεν χρειάζεται σκέψη η απάντηση. Ήθελε να βοηθήσει την αγαπημένη του ομάδα. Και την βοήθησε; Απεναντίας την κατέστρεψε περισσότερο απ’ όσο λαβωμένη ήταν το 2004.

Είναι μαλάκας με πτυχίο όποιος θαρρεί ότι κάνουμε μια χαζοχαρούμενη κουβεντούλα. Φραπεδιάρικη. Αυτά για εκείνους που φτιάχνονται με μια ντόπα περί Βιντιάδη. Αλήθεια, τι να έγινε το παλληκάρι; Δεν ρωτάμε αυτό, Ρωτάμε για το πως παίζουν το πουλάκι τους όλοι αυτοί που συντηρούσαν το σήριαλ Βιντιάδη.

Λέγαμε για τον Νοτιά. Για γαμπρός ο καλύτερος. Ευγενές παιδί, που έλεγε ο Τσιφόρος, γεμάτο πορτοφόλι, αλλά μην περιμένεις να σου δώσει κάτι άλλο εκτός απο λεφτά. Και την άδολη αγάπη του. Όχι να διοικήσει. Όχι να τον νοίωσει η πιάτσα. Ο άνθρωπος είναι χαίρετε. Εκτός τόπου και χρόνου. Στον κόσμο του.

Ο Νοτιάς φταίει περισσότερο απ’ ό,τι ο Ντέμης Νικολαίδης. Ναι μεν κυβερνούσε ο πρώην ποδοσφαιριστής αλλά ανεξέλγκτα απο τον μεγαλομέτοχο. Βεβαίως η ΑΕΚ δεν χρωστάει μια στον Ντέμη, ενώ χρωστάει πολλά στον εφοπλιστή. Κι αυτός, όμως, ο Νοτιάς  χρωστάει περισσότερα στην ΑΕΚ, όχι σε χρήμα αλλά σε περίσσεμα αδιαφορίας. Ασυδοσίας. Ανευθυνότητας.

Ο Μελισσανίδης μήπως δεν βάλει μια στην ΑΕΚ. Ξυπνήστε κορόϊδα! Ούτε ένα ευρώ δεν κόστισε στον Κόκκαλη η κατασκευή του γηπέδου Καραϊσκάκη, μοναδικού στην Ελλάδα. Παράγκες είναι όλα τα γήπεδα στην Ελλάδα. Χωρίς πλάκα. Μπροστά στο στολίδι του Καραϊσκάκη που κτίστηκε σε παγκόσμιο ρεκόρ χρόνου.

Εγω, λοιπόν, θέλω στην ομάδα μου έναν Κόκκαλη, έναν Μελισσανίδη, που μόνον αυτοί μπορούν να φτιάξουν γήπεδο συγχρονο και υψηλής λειτουργικότητας, σαν εγγυητές, σαν κατασκευαστές, σαν επιχειρηματίες, σαν οτιδήποτε. Και ας μην βάλουν μια. Είμαι ο τεράστιος αρχιμαλάκας αν περιμένω τα λεφτά του κι όχι τη δυναμική του, του μεγάλου. Τους δε Ντέμηδες και Νοτιάδες σας τους κάνω χάρισμα.