Για πάντα Ναπολιτάνος ο Χάμσικ

Ο Μάρεκ Χάμσικ με δηλώσεις εξέφρασε την πίστη του στη Νάπολι, τόνισε πως λατρεύει την ομάδα και την πόλη και δεν θα ήθελε να αλλάξει περιβάλλον.Παράλληλα, θεωρεί κίνητρο τη συμμετοχή της ομάδας στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ αυτή τη στιγμή θέλει να ξεκουραστεί καθώς πέρασε μία πολύ δύσκολη σεζόν.

Αναλυτικά τα λόγια του:

«Είμαι απόλυτα ευτυχισμένος από τη ζωή μου στην Νάπολη. Λατρεύω την πόλη και τον σύλλογο. Η ομάδα είναι δυνατή, μου δίνει την ευκαιρία να ζω μεγάλες στιγμές και, από τη στιγμή που θεωρούμαι ως ένας από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές της, με κάνει να αισθάνομαι ψυχικά πλήρης. Δεν θα μπορούσα να ζητήσω κάτι περισσότερο. Για αυτό το λόγο δεν έχω σκεφτεί το ενδεχόμενο να αλλάξω περιβάλλον. Θέλω να μείνω στην ομάδα για πολλά χρόνια ακόμα».

Για την προοπτική του Τσάμπιονς Λιγκ: «Έχουμε ήδη ζήσει την εμπειρία του Τσάμπιονς Λιγκ και μπορώ να ομολογήσω πως είναι μοναδική. Φέτος είμαστε ακόμα πιο έμπειροι, οπότε θεωρώ πως έχουμε τις δυνατότητες να προχωρήσουμε ακόμα πιο μακριά και να δώσουμε, τόσο σε εμάς, όσο και στους φίλους μας, μεγάλες χαρές. Δεν βλέπω την ώρα να ξεκινήσουμε τη διοργάνωση.

Μόλις ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις μου με την εθνική Σλοβακίας, θα αναχωρήσω με την οικογένειά μου για το Μεξικό, όπου θα περάσω τις διακοπές μου. Τις έχω ανάγκη, μετά από μια κουραστική σεζόν».