Για τη νίκη πρωτιάς ο Ολυμπιακός με την Μπάγερν

Τη νίκη, που του επιτρέψει να απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής στο Γ' όμιλο της Euroleague, θέλει ο Ολυμπιακός κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου, την οποία υποδέχεται στο ΣΕΦ το βράδυ της Πέμπτης (31/10 21:15GR).
Την ανερχόμενη δύναμη του ευρωπαϊκού μπάσκετ, αλλά και συγκάτοικο στην κορυφή του ομίλου, Μπάγερν Μονάχου, υποδέχεται ο πρωταθλητής Ευρώπης στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Euroleague.
Οι δύο ομάδες παραμένουν αήττητες μετά τα δύο πρώτα παιχνίδια και ο Ολυμπιακός στοχεύει στην τρίτη του νίκη σε ισάριθμα ματς, ώστε να εκτοπίσει τους βαυαρούς και να μείνει μόνος πρώτος στην πρώτη θέση.
Οι ερυθρόλευκοι προέρχονται από το διπλό επί της Γαλατάσαραϊ στην Κωνσταντινούπολη και θέλει να διευρύνει το νικηφόρο του σερί σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Το ίδιο ωστόσο ισχύει και για την Μπάγερν, η οποία εκτός των νικών με Σιένα και Ζιέλονα Γκόρα, μετράει πέντε νίκες σε ισάριθμα ματς στο γερμανικό πρωτάθλημα.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Γιώργος Μπαρτζώκας, που χαρακτήρισε πολύ επικίνδυνη τη βαυαρική ομάδα, είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει εκ νέου τον Μίρζα Μπέγκιτς.
Ο σλοβένος σέντερ ξεπέρασε τον τραυματισμό του και ως εκ τούτου δίνει μία σημαντική λύση στον έλληνα τεχνικό κάτω από τη ρακέτα.
Αντίθετα, αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Μπεντ Πέτγουεϊ, που ταλαιπωρείται από ελαφριάς μορφής θλάση. Η συμμετοχή του θα κριθεί ουσιαστικά την τελευταία στιγμή.
Εκτός πλάνων βρίσκονται τόσο ο Παπαπέτρου, που έχει υποστεί κάταγμα στη μύτη, όσο και ο Μαυροειδής.
Σε ότι αφορά την παράδοση, Ολυμπιακός και Μπάγερν δεν έχουν τεθεί ποτέ αντιμέτωποι, αλλά οι ερυθρόλευκοι έχουν εξαιρετική προϊστορία με γερμανικές ομάδες, καθώς μετράει εννιά νίκες σε δέκα ματς.

Το πρόγραμμα του Γ' ομίλου:
Ουνικάχα Μάλαγα-Γαλατάσαραϊ 21:00GR
Ολυμπιακός-Μπάγερν Μονάχου 21:15GR
Ζιέλονα Γκόρα-Σιένα (1/11, 20:00GR)
Βαθμολογία: Μπάγερν 2-0, Ολυμπιακός 2-0, Μάλαγα 1-1, Γαλατάσαραϊ 1-1, Σιένα 0-2, Ζιέλονα Γκόρα 0-2.