Για το 3X3 με Τσιρίλο η ΑΕΚ

Να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί της θέλει η ΑΕΚ, που αντιμετωπίζει τον ΑΟ Περιστερίου για την 3η αγωνιστική της Γ' Εθνικής. Στο αρχικό σχήμα της Ενωσης μετά από χρόνια σε επίσημο ματς επιστρέφει ο Μπρούνο Τσιρίλο
Ο μακρινός δρόμος για την μεγάλη επιστροφή στα... σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου έχει ξεκινήσει και μετά από δύο νίκες σε ισάριθμα ματς η ΑΕΚ θέλει να πάρει το τρίτο της τρίποντο.
Αντίπαλός της το Σάββατο (5/10 16:00GR) είναι ο ΑΟ Περιστερίου, που θα υποδεχθεί την Ενωση στο... κιτρινόμαυρο Ελ Πάσο της Καλλιθέας.
Για το συγκεκριμένο ματς ο Τραϊανός Δέλλας θα χρησιμοποιήσει τον Τσιρίλο, που επιστρέφει μετά από χρόνια σε 11άδα της Ενωσης.
Ο έμπειρος ιταλός αμυντικός θα πάρει θέση στο κέντρο της άμυνας, δίπλα από τον Σταθάκη και μπροστά από τον Βούρα, που θα διατηρήσει τη θέση του στο αρχικό σχήμα.
Ο Τσουκαλάς θα αγωνιστεί ως δεξί μπακ και ο Τσουμάγκας αριστερά. Ως αμυντικό χαφ θα παίξει ο Γεωργέας, έχοντας λίγο μπροστά του τους Κορδέρο και Γροντή.
Τη γραμμή κρούσης θα αποτελέσουν ο Πλατέλλας, που θα βρίσκεται στα δεξιά της επίθεσης, ο Πόποβιτς στα αριστερά ενώ ο Μπρέτσεβιτς θα είναι ο μοναδικός προωθημένος.