Γκέλα ο Εργοτέλης, πλησίασαν Απόλλωνας και Ολυμπιακός Βόλου

Ο Εργοτέλης γκέλαρε εντός έδρας (0-0) με την Καλλονή, με αποτέλεσμα ο Απόλλωνας που νίκησε με 2-0 τον Πιερικό και ο Ολυμπιακός Βόλου που έκανε διπλό (0-1) στην Επανωμή να τον πλησιάσουν στον 1 και 3 βαθμούς αντίστοιχα... Εχασε την ευκαιρία να πλησιάσει και η ΑΕΛ που παραχώρησε ισοπαλία (1-1) στην Παναχαϊκή.
Ο Εργοτέλης εμφανίσθηκε νωθρός και κουρασμένος, με συνέπεια να μην καταφέρει να περάσει το εμπόδιο της Καλλονής, με την ομάδα της Μυτιλήνης να φεύγει από το Παγκρήτιο με το βαθμό της ισοπαλίας (0-0).
Ετσι, οι Κρητικοί απώλεσαν το πλεονέκτημα των τριών βαθμών που είχαν από τους διώκτες τους, καθώς Απόλλωνας με πέναλτι του Κατσίκη και κεφαλιά του Μανιά νίκησε 2-0 τον Πιερικό και πλησίασε στον πόντο από την κορυφή.
Στους τρεις βαθμούς από τον Εργοτέλη πλησίασε ο Ολυμπιακός Βόλου, που πέρασε με διπλό (0-1) από την έδρα της Αναγέννησης Επανωμής χάρη σ' ένα τέρμα που σημείωσε ο Πάτρικ Ογκουνσότο.
Απώλεια βαθμών και χαμένη ευκαιρία για την ΑΕΛ, που παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στην Παναχαϊκή στο "AEL FC ARENA". Οι Πατρινοί προηγήθηκαν με τον Γκούρτσα, αλλά η λαρισινή ομάδα ισοφάρισε λίγο πριν το φινάλε με τον Κρητικό.
Νίκη με 2 γκολ του Μανώλη Σκούφαλη σημείωσε η Νίκη Βόλου επί του Βύζαντα Μεγάρων στο ντεμπούτο του Απόστολου Χαραλαμπίδη στον πάγκο των κυανόλευκων.
Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της 28ης αγωνιστική της Football League:
Αναγέννηση Γιαννιτσών- Δόξα Δράμας 0-1 (60' Κοντεών)
Απόλλων Σμύρνης- Πιερικός 2-0 (56' Κατσίκης, 73' Μανιάς)
Αναγέννηση Επανομής- Ολυμπιακός Βόλου 0-1 (78' Ογκουνσότο)
Εργοτέλης- Καλλονή 0-0
Καλλιθέα- Εθνικός Γαζώρου 1-0 (75' Φαγιέ)
Λάρισα- Παναχαϊκή 1-1 (87' Κρητικός - 61' Γκούρτσας)
Νίκη Βόλου- Βύζας Μεγάρων 2-0 (28', 43' Σκούφαλης)
Φωκικός- Θρασύβουλος 1-0 (2' Γουόρντεν)
Πανσερραϊκός- Παναιτωλικός (18:00GR)
Δευτέρα (18/3)
Ηρακλής Ψαχνών- Ηρακλής