Γκασόλ: Μπορούμε και χωρίς τον Κόμπι

Την πεποίθησή του πως οι Λέικερς δε θα επηρεαστούν σε μεγάλο βαθμό από την απώλεια του Κόμπι Μπράιαντ και πως ακόμη και χωρίς αυτόν μπορούν να νικήσουν οποιονδήποτε αντίπαλο εξέφρασε ο Πάου Γκασόλ.Λίγα 24ωρα μετά την είδηση-σοκ πως ο Κόμπι Μπράιαντ υπέτστη ολική ρήξη αχίλλειου τένοντα, η ομάδα του, Λος Άντζελες Λέικερς, κατάφερε να επικρατήσει των Σαν Αντόνιο Σπερς και να κάνει ένα ακόμη βήμα για την είσοδο στα play offs του NBA. Λίγο μετά το παιχνίδι αυτό, ο Ισπανός σταρ των "λιμνανθρώπων" δήλωσε:

"Η νίκη αυτή μας δίνει ώθηση για τη συνέχεια και μας έδωσε να καταλάβουμε πως εάν παίζουμε σε αυτόν τον δυνατό ρυθμό μπορούμε να νικήσουμε τον οποιοδήποτε. Ήταν μία μεγάλη νίκη κόντρα σε μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος" ανέφερε ο πάουερ φόργουορντ της ομάδας του Λος Άντζελες.

Για το αν θα επηρεαστεί η ομάδα μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Μπράιαντ,  ο Γκασόλ είπε: "Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι μπορούμε να παραμείνουμε μεγάλη ομάδα ανεξάρτητα από τον τραυματισμό του Κόμπι".

Αξίζει να σημειώσουμε πως με νίκη τους στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάκρκειας κόντρα στους Χιούστον Ρόκετς, οι Λέικερς παίρνουν την πρόκριση για τα play offs χωρίς να αγχώνονται για τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων.