Γκολ που... πάγωσε αρκετούς

Μεταδίδοντας τον αγώνα για το αθλητικό Metropolis, την στιγμή του γκολ της ισοφάρισης του Σαλπιγγίδη, ένα πράγμα ήρθε στο μυαλό μου. Μια συγκεκριμένη εικόνα. Εκείνων που είχαν γράψει ήδη μήνυμα για να το αποστείλουν στο στούντιο του ραδιοφώνου ή εκείνοι που είχαν γράψει ήδη το σχόλιο τους στο facebook και απλά περίμεναν την λήξη για να πατήσουν το enter.Δεν αναφέρομαι στους οπαδούς άλλων ομάδων που περίμεναν την ήττα για να κάνουν την καζούρα. Αναφέρομαι σε οπαδούς του ΠΑΟΚ που μετά την ισοπαλία με τον ΟΦΗ έφεραν την καταστροφή, προέβλεπαν πως ο ΠΑΟΚ θα ηττηθεί στο Άλκμααρ και ετοιμάζονταν για το ματς με τον Παναθηναϊκό έτσι ώστε να κορυφώσουν την μίρλα τους.
 
Αυτοί λοιπόν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι η εικόνα που υπάρχει στο μυαλό μου. Ξέρω ότι κάποια στιγμή και αυτοί θα αφήσουν στην άκρη κάποια θέματα που έχουν βάλει πάνω από τον ΠΑΟΚ. Θέματα προσωπο-λατρείας, εγωπάθειας ή ότι άλλο θέλετε.
 
Ο ΠΑΟΚ δεν τους έκανε τη χάρη, έφυγε με τον βαθμό από το Άλκμααρ σε ένα παιχνίδι που ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ τη μεγάλη εμφάνιση αλλά πήρε βαθμό και αυτό έχει σημασία Αυτή η ισοπαλία δίνει στον ΠΑΟΚ το δικαίωμα να συνεχίσει ήρεμα την πορεία του.
 
Υπάρχει το ματς με τον Παναθηναϊκό όπου η Τούμπα θα είναι κατάμεστη. Εκεί με τη βοήθεια του κόσμου ο Δικέφαλος μπορεί να επιστρέψει στις νίκες και να συνεχίσει να έχει το απόλυτο στην Τούμπα.
 
Αυτό που μετρά όμως είναι να σταματήσουμε να κρίνουμε την ομάδα από ένα ή δυο παιχνίδια και να μπούμε στη διαδικασία να της δώσουμε πίστωση χρόνου.
 
Πρώτη είναι στον όμιλο και τρεις βαθμούς μόλις πίσω από τον Ολυμπιακό. Τέτοια εποχή πέρσι καθόμασταν στον καναπέ την Πέμπτη, μην το ξεχνάτε...