Γκουτσίδης: Σοβαρότητα και συγκέντρωση κόντρα στον ΟΦΗ

Ο βοηθός του Γιώργου Παράσχου στον πάγκο του Λεβαδειακού, Παναγιώτης Γκουτσίδης τόνισε ενόψει του αγώνα με τον ΟΦΗ ότι οι Βοιωτοί θα πρέπει να παρουσιαστούν σοβαροί και συγκεντρωμένοι σε όλο το ματς για να φτάσουν στη νίκη.Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γκουτσίδης στην κάμερα της Nova:
«Εκτός από τις άσχημες εμφανίσεις και δύο αποτελέσματα που είναι πολύ βαριά και θα έλεγα προσβλητικά για το σύλλογο βιώνουμε δύσκολες καταστάσεις.  Πρέπει να συγκεντρωθούμε όλοι και να αναλάβουμε τις ευθύνες μας. Υπάρχει ένα παιχνίδι που για εμάς ο στόχος είναι μόνο η νίκη. Δυστυχώς μόνο αυτό πρέπει να σκεφτόμαστε για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς», δήλωσε αρχικά ο Παναγιώτης Γκουτσίδης.

Για το τι πρέπει να προσέξει ο Λεβαδειακός είπε: «Έως τώρα μας έλειπε η συγκέντρωση. Πρέπει ο καθένας να αναλάβει την ευθύνη του, να είναι όλοι σοβαροί μέσα στον αγωνιστικό χώρο ειδικά στο αμυντικό κομμάτι, έτσι ώστε να μπορούμε να παλεύουμε τα παιχνίδια. Τα προηγούμενα ματς τελείωσαν από τα πρώτα λεπτά και αυτό ήταν κακό για την ομάδα μας. Σοβαρότητα, συγκέντρωση και αγωνιστική πειθαρχία χρειαζόμαστε».

Για τον ΟΦΗ ανέφερε: «Όπως είναι ο ΟΦΗ έτσι είμαστε και εμείς πλέον. Πρέπει να πάρουμε τους βαθμούς για να εξασφαλίσουμε σε ένα μεγάλο βαθμό τη σωτηρία μας. Παίζουμε μέσα στην έδρα μας. Ο ΟΦΗ είναι μια ιστορική ομάδα, έμπειρη και ξέρουμε ότι μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι».