Γκούτι: Ξεχάσατε τα γλέντια από την Ρεάλ;

Την δική του "απάντηση" στους πανηγυρισμούς της Μπαρτσελόνα για τη μεγάλη νίκη με 4-0 κόντρα στη Μίλαν έδωσε ο πρώην άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, Γκουτί, "προκαλώντας" μάλιστα τους "μπλαουγκράνα" μέσω του Twitter.Οι Καταλανοί πραγματοποίησαν μία εντυπωσιακή ανατροπή, αλλά ο Γκούτι δεν ξέχασε τις δύο διαδοχικές νίκες των Μαδριλένων στα πρόσφατα clásicos. Ετσι ο ισπανός άφησε την μπηχτή του και αποθεώθηκε από μερίδα των followers του.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Γκούτι στο Twitter: "Τι έγινε; Ξεχάσατε τα δυο τελευταία γλέντια που σας έκανε η Ρεάλ;. Θυμάστε ό,τι σας συμφέρει. Παπαρούνες".

Λίγο αργότερα, ο Γκούτι "ανέβασε" φωτογραφία που δείχνει τον Ραούλ να πανηγυρίζει γκολ μέσα στο "Καμπ Νου" και το μήνυμα που συνόδευε την φωτογραφία ήταν το εξής: "Ακόμα το θυμάμαι".

Αξίζει να σημειωθεί πως η λέξη "παπαρούνες" έχει μεγάλη ιστορία, καθώς ο Γκούτι την είχε χρησιμοποιήσει για πρώτη φορά σε μία συνέντευξή του, όταν τον είχαν ρωτήσει για την εξωγηπεδική του ζωή. Στην προσπάθειά του τότε να δείξει πως κανείς δεν μπορεί να του κάνει τίποτα είχε πει μεταξύ άλλων: "όποιοι δε γουστάρουν να πάνε στο δάσος να μαζέψουν παπαρούνες".