Δάγκωσε και τον ΠΑΟΚ ο Διομήδης

Ούτε ο ΠΑΟΚ κατόρθωσε να σταματήσει την προέλαση του Διομήδη στην φετινή Α1 Ανδρών. Οι "Λύκοι" παρά τις σοβαρές βασικές απουσίες τους (Μαστορογιάννης, Δεληγιάννης, Μαραγκός) νίκησαν 26-23 τον δικέφαλο του Βορρά στο κλειστό γυμναστήριο της Αγίας Τριάδας για την 17η αγωνιστική και μόνο με θαύμα θα χάσουν την 1η θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και το απόλυτο πλεονέκτημα της έδρας.Μπροστά σε ένα κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο από 800 και πλέον φιλάθλους ο Διομήδης κατάφερε να παραμείνει για 40ο συνεχόμενο ματς στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος αήττητος και έχοντας μόλις ένα ντέρμπι (εκτός με ΑΕΚ) στις υπόλοιπες 5 αγωνιστικές βρίσκεται με το ένα πόδι αγκαλιά με την πρωτιά.
Ο τεχνικός των γηπεδούχων Δημήτρης Δημητρούλιας άλλαξε διάφορους παίκτες για να καλύψουν το κενό του Μαραγκού, αρχικά με τον Μούγιτς, αλλά τελικά η «συνταγή» με πλέι μέικερ τον Ζαραβίνα και αριστερό εξτρέμ τον Κρεμαστιώτη ήταν αυτή που του χάρισε τη νίκη.
Με τον Καραιβάνοφ να σημειώνει 9 γκολ από την περιφέρεια, τον Μεγαλοοικονόμου να δίνει τις λύσεις στην επίθεση και τον Νούγκοβιτς να αγγίζει ποσοστό 50% αποκρούσεων (τελείωσε με 16/38) ο Διομήδης είχε τον έλεγχο του ματς, φτάνοντας δίκαια στη νίκη.

ΔΙΟΜΗΔΗΣ (Δημήτρης Δημητρούλιας): Τσούλος, Ζαραβίνας 6, Χαντέλης, Μεγαλοοικονόμου 6, Κρεμαστιώτης, Πασσιάς, Μούγιτς, Χειβιδόπουλος, Νούγκοβιτς, Ευαγγελόπουλος, Σαμαράς 3, Βαρδάκας, Ελευθερίου, Καραιβάνοφ 9, Τάσκοβιτς 2.
ΠΑΟΚ (Στέλιος Υετίων): Ζάγκας, Παλάσκας 2, Γουργούμης, Πίτσιος, Κοκκώνης 1, Αποστολίδης 1, Ορφανουδάκης, Ιωαννίδης 6, Πετρίδης 4, Περβανάς 3, Τσακίρης 1, Τσάτσος 4, Καράγγελος 1, Τσίλης, Σεβαστίδης, Κεσίδης.