Δέλλας: Είδα αυτά που ήθελα, συνεχίζουμε τη δουλειά

Ικανοποιημένος παρουσιάστηκε σε γενικές γραμμές ο Τραϊανός Δέλλας από τα συμπεράσματα του πρώτου φιλικού κατά την περίοδο της προετοιμασίας της ΑΕΚ, αν και όπως τόνισε, εντόπισε και κάποια στοιχεία του παιχνιδιού της ομάδας που χρειάζονται σημαντική βελτίωση... Αρχικά από τον Δέλλα ζητήθηκε να κάνει ένα σχόλιο για τα δύο ημίχρονα, ενώ ρωτήθηκε αν πιστεύει ότι η ομάδα χρειάζεται περεταίρω ενίσχυση στα στόπερ: «Δεν θα κάνω σχόλιο για την ενίσχυση και αν χρειάζεται, είδα αυτά που ήθελα. Όπως είπατε και εσείς είναι η αρχή της προετοιμασίας. Η κούραση των παικτών είναι πολύ μεγάλη. Κάποια στοιχεία που ήθελα τα είδα. Χρειάζονται κάποια πράγματα πολύ βελτίωση και σε αυτά θα δουλέψουμε τις επόμενες μέρες. Θα κρατήσουμε αυτά που χρειάζεται, τις επόμενες μέρες θα τα εμπλουτίσουμε».
-Τι σας προβλημάτισε και τι σας ικανοποίησε;
«Έχω ζητήσει συγκεκριμένα πράγματα από τους παίκτες. Προσπαθούν να τα βγάλουν στο γήπεδο. Κάποιες φορές τα βγάζουν, κάποιες όχι. Αυτό πρέπει να σταθεροποιήσουμε. Να σταθεροποιήσουμε τα στάνταρ που θέλουμε να παίζουμε. Και μέσα από την δουλειά και την μεγάλη διάθεση, θα βγει το αποτέλεσμα που θέλουμε. Ειδικά όταν θα φύγει η κούραση, που είναι πολύ μεγάλη».
-Ποιο από τα δύο σχήματα ικανοποίησε περισσότερο;
«Και στα δύο ημίχρονα είδα κάποια πράγματα που θέλω. Όπως και κάποιες αδυναμίες. Ο χρόνος είναι μπροστά μας για να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας. Το σημαντικό είναι να κρατήσουμε 2-3 καλά πράγματα που έχουμε, σαν ομάδα και ποιότητα παικτών για αυτή τη κατηγορία. Για όλους μας είναι πρωτόγνωρη, αλλά από εκεί και πέρα πρέπει να ανταπεξέλθουμε. Οσο πιο γρήγορα μπούμε, τόσο πιο εύκολα θα βγούμε από αυτή.
-Ένα σχόλιο για τον κόσμο...
«Ο κόσμος είναι συγκλονιστικός, έχει αποδείξει πολλές φορές ότι αγαπά την ομάδα. Όπου και αν αγωνίζεται, όπως λέει και το τραγούδι τους. Θέλουμε την στήριξη τους, όχι μόνο από αυτούς εδώ, αλλά από όλη την Ελλάδα. Ξέρω πως αισθάνονται περίεργα, αλλά σε λίγο καιρό θα αισθάνονται και πάλι περήφανοι για την ομάδα που αξίζει να επιστρέψει και πάλι στην Α' εθνική».