"Δένει" Βιντάλ η Γιουβέντους

Αποφασισμένη να ανανεώσει το συμβόλαιό της με τον Αρτούρο Βιντάλ παρουσιάζεται η Γιουβέντους.Η πρωταθλήτρια Ιταλίας είναια απόλυτα ικανοποιημένη από την παρουσία του χιλιανού μέσου αυτά τα δύο χρόνια (το 2011 πήγε στο Τορίνο από τη Μπάγερ Λεβερκούζεν), αφού ο Βιντάλ είναι πλέον βασικός και αναντικατάστατος στην ομάδα, παίζει καταλυτικό ρόλο στο παιχνίδι της Γιουβέντους ενώ φέτος ήταν και ο πρώτος σκόρερ των μπιανκονέρι.

Ετσι λοιπόν, η διοίκηση της "Κυρίας" επιθυμεί να ανανεώσει το συμβόλαιό του, το οποίο λήγει το 2016, για ακόμη δύο χρόνια, με αύξηση των αποδοχών του. Με αυτόν τον τρόπο η Γιουβέντους θέλει να "δέσει" τον παίκτη στο Τορίνο και να μην επιτρέψει σε άλλες ομάδες να έχουν βλέψεις για τον χιλιανό.

Αν οι δύο πλευρές συμφωνήσουν σε επέκταση της συνεργασίας τους, τότε ο Βιντάλ θα λαμβάνει 4 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο, όσα δηλαδή και οι Μπουφόν και Πίρλο, που είναι οι υψηλότερα αμοιβόμενοι ποδοσφαιριστές του ρόστερ.

Το νέο συμβόλαιο αναμένεται να υπογραφεί στη διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας της ομάδας εν όψει της σεζόν 2013-14.