Δίνουν προβάδισμα στον Ολυμπιακό για Βερδού

Ο Γιοάν Βερδού βρίσκεται στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό και ισπανικά ΜΜΕ παρουσιάζουν τους ερυθρολεύκους ως φαβορί για την απόκτησή του
Ο Βερδού αποτελεί τον πρωταρχικό στόχο του Μίτσελ για τη θέση του επιτελικού χαφ και οι πειραιώτες προσπαθούν να τον δελεάσουν για να αποσπάσουν την υπογραφή του.
Ο 30χρονος μέσος κρατάει στάση αναμονής για το... αύριο της καριέρας του, περιμένοντας να ξεκαθαρίσει το θέμα της ανανέωσής του με την Εσπανιόλ.
Ο ίδιος έχει εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνει στην ομάδα της Βαρκελώνης, ενώ έχει ξεκαθάρισε πως προτεραιότητά του είναι να παραμείνει στην Primera Divsion.
Ωστόσο, με πρόσφατες δηλώσεις του άφησε ανοιχτό το παράθυρο του εξωτερικού, τονίζοντας πως η απόφασή του θα γίνει γνωστή μέσα στην επόμενη εβδομάδα.
Σύμφωνα όμως με όσα αναφέρουν σήμερα (8/6) στην Ισπανία ο Ολυμπιακός έχει πάρει το προβάδισμα για την απόκτησή του, αφού φαίνεται να μην βρίσκει αυτό, που θέλει στην πατρίδα του.
Το  "topfichajes.com" δημοσίευσε μέσω του επίσημου προφίλ του στο twitter πως οι πειραιώτες έχουν το πάνω χέρι για δύο λόγους. Πρώτον γιατί έχει καταθέσει καλύτερη προσφορά από την Εσπανιόλ (οι πληροφορίες αναφέρουν για 1,5 εκ. ευρώ ετησίως) και δεύτερον εξαιτίας του Champions League.
 Το βέβαιο είναι πως το αργότερο μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας ο 30χρονος καταλανός θα έχει οριστικοποιήσει το κατά πόσον θα μείνει ή όχι στην Εσπανιόλ ή εάν θα κλείσει σε ισπανικό σύλλογο ή στην ομάδα του Ολυμπιακού.