Δεν έδωσε εισιτήρια ο ΟΦΗ στον Εργοτέλη για το κρητικό ντέρμπι

Αρνητική ήταν η ΠΑΕ ΟΦΗ στο αίτημα που κατέθεσε η διοίκηση του Εργοτέλη, για να της δοθεί η θύρα 6 για τις ανάγκες των φιλάθλων της, στο ντέρμπι της Κυριακής στο Γεντί Κουλέ.Στη σύσκεψη που έγινε την Τρίτη για τα μέτρα τάξης, παρουσία της αστυνομίας, ο ΟΦΗ απάντησε αρνητικά στο αίτημα του Εργοτέλη, με την αιτιολογία ότι είναι απόφαση της διοίκησης του ΟΦΗ να μην δίνει εισιτήρια σε φιλοξενούμενη ομάδα, με εξαίρεση τον ΠΑΟΚ.

Ο Εργοτέλης δεν καθόρισε αριθμό φιλάθλων για την θύρα 6, απλά την ζήτησε όλη, κάτι που δεν δέχθηκε η πλευρά του ΟΦΗ. Δεν δέχθηκε ούτε να δώσει ένα μέρος αυτής, με την αιτιολογία ότι θα βρίσκονται στη θύρα 6 φίλαθλοι του ΟΦΗ και μπορεί να γίνει επεισόδιο.
Ετσι το παιχνίδι ΟΦΗ-Εργοτέλης θα γίνει μόνο με φιλάθλους του ΟΦΗ, εκτός και αν κάποιοι φίλοι του Εργοτέλη θελήσουν να το παρακολουθήσουν μεμονωμένα.
Στην σύσκεψη απο πλευράς ΟΦΗ, το παρών έδωσαν οι Ανδρέας Μανουσάκης, Γιώργος Βλαχάκης και Θεανώ Ρασούλη. Ενώ απο την πλευρά του Εργοτέλη, οι Γιάννης Ράλλης και Λουδοβίκος Ορφανός.
H απόφαση αυτή πάντως προξένησε έκπληξη καθώς και στο παρελθόν υπήρχε η πρποβλεψη για την φιλοξενία φιλάθλων του Εργοτέλη.