"Δεν θα υπάρχει επόμενη μέρα στον Aρη χωρίς το 99"

Στη σημασία που έχει για τον Αρη το να υπαχθεί στο άρθρο 99 αναφέρθηκε ο δικηγόρος της ΠΑΕ, Χρήστος Γρόλλιος.Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον Sentra

Για την απόφαση που περιμένουν στον Άρη: «Έχουμε τον δικαίωμα να συμπληρώσουμε τον φάκελο μέχρι την Πέμπτη και για κάποια συγκεκριμένα έγγραφα μέχρι την Παρασκευή. Σε δυο μήνες θα βγει η απόφαση και ευελπιστώ να είναι θετική. Όταν πρόκειται για μια δικαστική απόφαση, δεν μπορείς παρά να περιμένεις, δεν μπορείς να προβλέψεις το αποτέλεσμα. Υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία από την πλευρά μας»

Για τα χρήματα που έχει δώσει ο Άρης: « Από τον Μάιο μέχρι σήμερα έχει δώσει 1,8 εκατομμύρια ευρώ. Είναι υποχρεωμένος να πληρώσει όλες τις τρέχουσες υποχρεώσεις παρά το άρθρο 99. Θα πρέπει να αποδείξει ότι τα έσοδα τα οποία προβλέπεται να έχει, θα εξασφαλίσουν την πληρωμή των εξόδων και το ποσό για την σταδιακή αποπληρωμή το προηγούμενου χρέους. Αυτό ζητάμε, να υπάρχει μια σταθερή που θα γνωρίζει η διοίκηση πόσο πρέπει να πληρώσει για την επιβίωση της. Αν έρθει κάποιος επενδυτής θα είναι ανάπτυξη»

Για τις γυναίκες του δικαστηρίου που ήξεραν όλα τα νέα της ομάδας: «Μια ανώνυμη εταιρία και πόσο μάλλον ο Άρης απασχολεί το φίλαθλο κοινό και κάποιες πληροφορίες λαμβάνουν. Οι δικαστές έδειξαν ότι ήταν πλήρως ενημερωμένοι για τα ποδοσφαιρικά παρά την γυναικεία σύνθεση. Δεν ξέρω αν ήταν ο Άρης η αφορμή, ελπίζω οι γνώσεις τους να είναι τόσες και τέτοιες που θα αξιολογήσουν αυτό που χρειάζεται. Δεν είναι μόνο οι συμφωνίες που έχει υπογράφει, που είναι το 70% σχεδόν, δεν είναι το μοναδικό κριτήριο. Αυτό που ερευνάται τώρα είναι το Business plan, κατά πόσο είναι βιώσιμο αυτό και είναι εφικτό. Δεν θέλουμε να κάνουμε προβλέψεις.

Για την εμφάνιση του μάνατζερ παικτών, του Ζελίδη στο δικαστήριο και την σπουδαιότητα του άρθρου 99 : «Οι περισσότεροι από τους πελάτες του έχουν υπογραφεί συμφωνίες . Αν δεν μπει στο άρθρο 99 δεν θα υπάρχει επόμενη μέρα για τον Άρη, δεν θα μπορεί να αποπληρώσει ούτε τους πιστωτές, ούτε το ΙΚΑ. Είναι μονόδρομος για να ικανοποιηθούν οι πιστωτές δεν είναι να γλιτώσει κάποια χρήματα η ΠΑΕ. Το δημόσιο αν τυχόν πτωχεύσει η ΠΑΕ Άρης δεν θα εισπράξει οτιδήποτε, για αυτό είναι μια λύση για την ΠΑΕ και για τους δανειστές . Εφόσον είναι σε στάδιο εξυγίανσης, δεν θα μπορεί να αξιοποιεί τα έσοδα για την ενίσχυση του ρόστερ και θα πρέπει να βρει άλλες λύσεις αν υπάρχει κάποιος επενδυτής πρέπει να επισπεύσει την διαδικασία»