Δεν πήγε στην συνέντευξη Τύπου ο Παπακώστας


Ο προπονητής της Κέρκυρας, Γιάννης Παπακώστας δεν έδωσε το παρών στην συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του αγώνα με την Βέροια, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την διαιτησία του Δημητρόπουλου, με τον Πέτρο Μίχο που τον αντικατέστησε να μην θέλει να κάνει κριτική στον αγώνα και παρά μόνο να δηλώσει πως αυτή η ήττα ήταν καταδικαστική για τους Φαίακες.
Ο βοηθός προπονητή της Κέρκυρας δικαιολόγησε τον Παπακώστα λέγοντας ότι ο τεχνικός βιάζονταν και έπρεπε να φύγει αλλά αυτή η στάση του μπορεί να ερμηνευθεί και ως ένας τρόπος να αποφύγει να σχολιάσει την διαιτησία του αγώνα.

Ο Μίχος, επίσης, δεν θέλησε να σχολιάσει την αναμέτρηση και για αυτό αρκέστηκε μόνο στο να χαρακτηρίσει στην ήττα από την Βέροια ως καταδίκη για την Κέρκυρα.

Ο βοηθός του Παπακώστα δεν απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων και έκανε μόνο την προσωπική του τοποθέτηση, διότι όπως είπε οι ερωτήσεις έπρεπε να τεθούν στον προπονητή της Κέρκυρας.

"Δεν θα κάνω κάποια κριτική στο παιχνίδι. Η ήττα αυτή ήταν καταδίκη για εμάς. Είναι κρίμα για την προσπάθεια των παιδιών. Μένουν τρία παιχνίδια και θα ζητήσουμε από τους παίκτες να προσπαθήσουν να τα κερδίσουν, μέσα από αθλητική προσπάθεια", τόνισε ο  Μίχος.