Δεν πτοείται ο Φέτελ από τις γιούχες

Στις δύο του τελευταίες νίκες ο Σεμπάστιαν Φέτελ έχει αποδοκιμαστεί, αλλά ο γερμανός παγκόσμιος πρωταθλητής δεν φαίνεται να πτοείται
Μπορεί να κερδίζει συνεχώς, αλλά ο γερμανός πιλότος της Red Bull δεν έχει καταφέρει να κερδίσει τον κόσμο, με αποτέλεσμα να αποδοκιμάζεται.
Ο ίδιος πάντως δεν φαίνεται να χάνει το κουράγιο του, τονίζοντας πως τα ΜΜΕ υπερβάλλουν, ενώ επεσήμανε πως οι αποδοκιμασίες δεν του αφήνουν πικρή γεύση.
Αναλυτικά, όσα είπε ο ίδιος:
"Είμαι ήρεμος. Νομίζω ότι τα ΜΜΕ υπερβάλλουν λίγο. Δεν είναι ότι πολύς κόσμος με αποδοκιμάζει, αλλά ένα μικρό ποσοστό", τόνισε αρχικά, για να συνεχίσει:
"Νομίζω πως αυτοί που με αποδοκίμασαν ήταν φίλοι της Ferrari που προφανώς ήταν απογοητευμένοι επειδή τερματίσαμε μπροστά από την ομάδα τους. Δεν έγινε και τίποτα. Σίγουρα δεν είναι το καλύτερο να σε αποδοκιμάζουν όταν είσαι στο πόντιουμ, αλλά δεν αφήνει καμία πικρή γεύση σε μένα".
Όσο για το Grand Prix της Κορέας, είπε: "Κάναμε καλή δουλειά στα προηγούμενα Grand Prix, αλλά αυτό δεν μας εγγυάται την επιτυχία και τώρα. Θα δούμε πόσο δυνατοί θα εμφανιστούμε. Ελπίζουμε να πάμε ξανά καλά".