"Δεν φεύγει ο Μπέιλ, αν η Τότεναμ είναι στην τετράδα"

Από το αν η Τότεναμ θα εξασφαλίσει ή όχι θέση στο επόμενο Champions League θα εξαρτηθεί η παραμονή του Γκάρεθ Μπέιλ στο δυναμικό της, όπως δήλωσε ο Αντρέ Βίλας Μπόας.Ο πορτογάλος προπονητής τόνισε πως ο 23χρονος ουαλός μεσοεπιθετικός δεν θα πωληθεί, εφόσον τα "σπιρούνια" τερματίσουν στην πρώτη τετράδα της Premier League.

"Αυτή είναι η πληροφόρηση που έχω από τη διοίκηση", δήλωσε απαντώντας σε σχετικό ερώτημα ο Βίλας Μπόας και πρόσθεσε: "Ο σύλλογος θέλει να κρατήσει τα περιουσιακά του στοιχεία. Μόνο έτσι μπορούμε να διασφαλίσουμε την παρουσία μας στην κορυφαία τετράδα κάθε χρόνο. Ο Γκάρεθ είναι μέρος αυτού του σχεδίου, αν λάβουμε υπόψη τη σπουδαία σεζόν που κάνει. Πλέον είναι ένας εξαιρετικός παίκτης κι ελπίζουμε να εξελιχθεί ακόμη περισσότερο μαζί μας".

Σημειώνεται, τέλος, πως ο Μπέιλ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2016, που του αποφέρει 100.000 λίρες εβδομαδιαίως, αλλά λέγεται πως η αγγλική ομάδα μπορεί να του προσφέρει νέα συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές το προσεχές καλοκαίρι, προκειμένου να τον κρατήσει στις τάξεις της.