Δερμιτζάκης: Αισιόδοξοι πως θα πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε

Αισιόδοξος για ένα θετικό αποτέλεσμα στο Κλεάνθης Βικελίδης επί του Αρη εμφανίστηκε ο Παύλος Δερμιτζάκης, στη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε στο ΔΑΚ Κομοτηνής την Πέμπτη (28/3).Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Πανθρακικού:
"Μετά τη διακοπή που είχαμε, που μας έδωσε την ευκαιρία να ανασυνταχθούμε αγωνιστικά και ψυχολογικά, αφού η ομάδα είχε μια ιδιαίτερη επιβάρυνση, λόγω των τελευταίων αρνητικών αποτελεσμάτων αλλά και εξαιτίας των συνεχόμενων παιχνιδιών που είχαμε μετά τον Ιανουάριο σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Δεν έχουμε την πολυτέλεια να μένουμε για πολύ σε μια θετική ή αρνητική κατάσταση. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, προκειμένου να πετύχουμε το στόχο της παραμονής. Το παιχνίδι με τον Άρη είναι καθοριστικό και για τις δύο ομάδες, για την προσπάθεια που αμφότερες κάνουν για την αποφυγή του υποβιβασμού. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και είμαστε αισιόδοξοι πως θα πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε.
Ξέρουμε ότι σε αυτά τα παιχνίδια, η ομάδα πρέπει να έχει πίστη στο πλάνο που θα ακολουθήσει, στο τακτικό κομμάτι, αλλά ταυτόχρονα χρειάζεται δύναμη, πάθος, πειθαρχία και καθαρό μυαλό. Εύχομαι με τη βοήθεια της Παναγίας να πάνε όλα καλά".
Για τα προβλήματα τραυματισμών: "Τραυματίας είναι ο Αντώνης Λαδάκης, για τον οποίο θέλω να πιστεύω ότι θα προπονηθεί κανονικά την επόμενη εβδομάδα και ο Κοντογουλίδης, ο οποίος δε θα αγωνιστεί ξανά φέτος. Περιμένουμε τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, να δούμε αν θα προπονηθεί κανονικά σήμερα. Τιμωρημένος με κάρτες είναι ο Ντιόγκο Ζορντάο, ενώ επιστρέφει ο Στάθης, μετά από αρκετό καιρό".
Για τη διαιτησία: "Ελπίζω κι εύχομαι να έχουμε μία σωστή διαιτησία, στο 50%-50%, γιατί έχουμε διαβάσει αρκετά τις τελευταίες μέρες. Είμαστε μια ομάδα που από ένα σημείο και μετά αδικηθήκαμε και δεν πήραμε αυτό που μας αναλογούσε, οπότε κοιτάμε στα παιχνίδια που μένουν να είμαστε πρώτα από όλα εμείς καλοί αγωνιστικά αλλά και οι διαιτητές να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες και την κρισιμότητα αυτών των αγώνων".
Για το πού θα κριθεί η παραμονή: "Θεωρώ ότι καθοριστική στη μάχη της παραμονής θα είναι αυτή η αγωνιστική. Είμαστε σίγουρα σε δύσκολη θέση, ωστόσο και κάποιες άλλες ομάδες βρίσκονται αντίστοιχα σε δύσκολη θέση".
Για την ψυχολογία των παικτών: "Οι παίκτες είναι επαγγελματίες, αλλά καταλαβαίνουν την κρισιμότητα των τελευταίων αγωνιστικών. Πλέον δε μετρούν τα πρόσωπα, ποιος θα παίξει ή δε θα παίξει, αλλά το σύνολο, η ομάδα".