Δεύτερη η Ξάνθη στους νέους

Η ομάδα νέων της Ξάνθης νίκησε με 6-1 την αντίστοιχη της ΑΕΚ και τερμάτισε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.Στις επιτυχίες επέστρεψε η ομάδα νέων της Ξάνθης μετά από δύο χρόνια. Μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ με 6-1.
Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Παπαδημητρίου στο 14', ενώ ο Μπαρέττας με δύο γκολ στην συνέχεια (25', 30') έγραψε το 3-0, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο μέρος.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να αντιδράσει, αν και είχε δύο καλές ευκαιρίες με τον Μάλτσι. Ετσι, η ομάδα της Ξάνθης σκόραρε 3 γκολ μέσα σε 6 λεπτά. Ο Γούλας με πανέμορφη ενέργεια και σουτ πέτυχε το 4-0 στο 68'. Στο 74' ο Κοζάκης στην προσπάθειά του να απομακρύνει την μπάλα πέτυχε αυτογκόλ και στο 74' ο Βαλαβανόπουλος πέτυχε το έκτο γκολ.
Η ΑΕΚ κατάφερε μόνο να μειώσει σε 6-1 με τον Γρόντη στο 76'.
 
SKODA ΞΑΝΘΗ: Ζλατίνης, Λάσπατζης, Κολλαράς, Παπαδιώτης, Παρασκευάς, Καρυπιάδης, Γούλας (70' Ψύρρας), Ορφανίδης Λ., Παπαδημητρίου (54' Βαλαβανόπουλος), Μπαρέττας, Τορομανίδης (78' Στεπανιάν).
ΑΕΚ: Μυλωνόπουλος, Αργυρίου, Ερέκη, Ναυπλιώτης, Βλάχος, Αρέστη, Χατζησοφρωνίου (46' Κοζάκης), Ξομπλιός, Τσεβάς (59' Μάλτσι), Γρόντης, Παπαδημητρίου (61' Σακκόπουλος).