"Δε μας έχει ενοχλήσει κανείς για τον Κίβου"

Ως φήμες και εικασίες χαρακτήρισε ο μάνατζερ του Κρίστιαν Κίβου, Βίκτορ Μπεκάλι, το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον πελάτη του.Το πρωί της Πέμπτης (4/7) κυκλοφόρησαν σενάρια που ήθελαν τον Παναθηναϊκό να ενδιαφέρεται για την περίπτωση του Κρίστιαν Κίβου. Παρ' όλα αυτά, ο εκπρόσωπος του ρουμάνου αμυντικού διέψευσε το ενδιαφέρον των πρασίνων για τον πελάτη του, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα πως πρόθεση του Κίβου είναι να παραμείνει στην Ιντερ.
 
"Πρόκειται για εικασίες και φήμες και τίποτε περισσότερο. Η μοναδική φορά που είχα στα χέρια μου επίσημη πρόταση από άλλη ομάδα, ήταν το περασμένο καλοκαίρι, όταν για τον Κίβου ενδιαφέρθηκαν κάποιες τουρκικές ομάδες. Μέχρι αυτή την ώρα, κανείς δεν μας έχει ενοχλήσει. Εξάλλου, ο Κίβου επιθυμεί να τιμήσει και να ολοκληρώσει το συμβόλαιό του με την Ιντερ" ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Βίκτορ Μπεκάλι στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας "La Repubblica".
Ακόμη, ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή τόνισε πως ο πελάτης του επιθυμεί να παραμείνει στην Ιντερ: "Ονειρο του Κίβου είναι να ολοκληρώσει την καριέρα του στην Ίντερ. Σε αυτή την ομάδα γνώρισε τις μεγαλύτερες χαρές και στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης και Κόσμου. Δεν θα μπορούσε να σκεφτεί τον εαυτό του σε άλλο σύλλογο".