Διάψευση για Γουέμπερ από Porshe

Η Porsche διέψευσε πως έχει συμφωνήσει με τον Μαρκ Γουέμπερ για το 2014. Οι φήμες "φούντωσαν" μετά από την εγκατάλειψη του Αυστραλού στο κινεζικό Grand Prix την περασμένη Κυριακή (14/4).Ο Μαρκ Γουέμπερ αποχώρησε από την πίστα με προορισμό τα πιτς πάνω σε ένα σκούτερ την περασμένη Κυριακή (14/4) στη Σαγκάη, όμως σύμφωνα με τη φημολογία έχει επιλέξει ένα δυνατότερο όχημα για να φύγει από τη Red Bull στο τέλος της σεζόν. Mια Porsche.
Aπό μια αναφορά στο Twitter ενός δημοσιογράφου που δεν ασχολείται με τη Φόρμουλα 1, ξεκίνησε η αναφορά περί συμφωνία με την Porsche. Η εταιρεία επιστρέφει στον 24ωρο αγώνα Le Mans το 2014 και όταν εμπλουτίστηκε η πρώτη είδηση, έγινε λόγος για πενταετή συμφωνία.
Η ίδια η Porsche διέψευσε πως ο Γουέμπερ έχει υπογράψει συμβόλαιο. Εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε στο Sky Sports πως "οι δέκα εργοστασιακοί οδηγοί μας είναι εξαιρετική βάση για την ομάδα που θα συστήσουμε. Αν προσθέσουμε κι άλλους οδηγούς, αυτό θα το αποφασίσουμε αργότερα".
Και ο 36χρονος Αυστραλός είχε δηλώσει ξανά πως δεν αποφασίζει για το μέλλον του τόσο νωρίς στην αγωνιστική σεζόν. Τα τελευταία χρόνια το συμβόλαιο του με τη Red Bull ανανεώνεται και έχει 12μηνη διάρκεια.