Διαψεύδει ο Ολυμπιακός για τον Γιοβάνοβιτς

Ρουτίνα... έχει γίνει πλέον στον Ολυμπιακό να διαψεύδουν τα δεκάδες ονόματα που γράφονται καθημερινά στον Τύπο πως "κλείνουν" στην ομάδα. Ετσι, και στην περίπτωση του Γιοβάνοβιτς, που οι Βέλγοι τον είχαν... ντύσει ήδη στα ερυθρόλευκα για τα επόμενα δύο χρόνια, με την ΠΑΕ, ωστόσο να διαψεύδει κάτι τέτοιο...Δεν υπάρχει θέμα Γιοβάνοβιτς για τον Ολυμπιακό, με την ερυθρόλευκη ΠΑΕ να διαψεύδει κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα και τις πληροφορίες από το Βέλγιο περί πρότασης συμβολαίου διετούς διαρκειάς στον Σέρβο επιθετικό της Αντερλεχτ.

Από τον Ολυμπιακό τονίστηκε επισήμως για μία ακόμη φορά ότι μέχρι την 1η Ιουνίου δεν πρόκεται να γίνει καμία μεταγραφική ενέργεια.

Διάψευση υπήρξε και από την πλευρά του παίκτη, καθώς ο εκπρόσωπός του,  Ντέγιαν Βέλκοβιτς, με δηλώσεις του στο redplanet τόνισε χαρακτηριστικά: "Δεν ξέρω τι γράφουν οι Βέλγοι, αλλά ο Ολυμπιακός δεν έχει προχωρήσει σε καμία επίσημη πρόταση για τον πελάτη μου. Είναι κάτι που σας λέω μετά βεβαιότητας. Ενδιαφέρον υπάρχει από την ελληνική ομάδα αλλά μέχρι εκεί...".