Διαψεύδει τα περί... Αγγλίας ο Αμπντούν

Τις δηλώσεις που φιλοξενεί η βρετανική ιστοσελίδα Skysports ότι θα ήταν σπουδαίο να αγωνιστεί στην Αγγλία και πως αναζητεί μια νέα πρόκληση στην καριέρα του διέψευσε ο Τζαμέλ Αμπντούν.Νωρίτερα υπήρχαν ρεπορτάζ στην Αγγλία και δηλώσεις του Αλγερινού άσου του Ολυμπιακού που αναφέρονταν στο... αγγλικό όνειρο!

"Είμαι θαυμαστής του αγγλικού ποδοσφαίρου! Βέβαια, η πρώτη εμπειρία μου από την Πρέμιερ Λιγκ με τη Μάντσεστερ Σίτι δεν ήταν ιδανική, αλλά πλέον, αναζητώ μια νέα πρόκληση. Τα τελευταία τρία χρόνια, είμαι ο καλύτερος πασέρ στην Ελλάδα. Ωστόσο, πλέον θέλω κάτι καινούριο. Θα ήταν σπουδαίο να παίξω ξανά στην Αγγλία", φερόταν να έχει δηλώσει ο Αμντούν στην ιστοσελίδα Skysports.

Ωστόσο, αμέσως μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης της Δευτέρας, ο Αμντούν διέψευσε πως έχει μιλήσει για το μέλλον του σε ξένα Μέσα ενημέρωσης...

Μεταγραφικό ταξίδι ο Ισά
Παράλληλα, ο αθλητικός διευθυντή της ΠΑΕ, Πιέρ Ισά, έχει φύγει από την Κυριακή (14/7)από το Ζέεφελντ της Αυστρίας και ασχολείται με τα μεταγραφικά θέματα της ομάδας. Το που ακριβώς έχει πάει δεν έχει γίνει γνωστό, αλλά δεν έχει γυρίσει στην Ελλάδα.

Οσον αφορά τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους των Πειραιωτών, τον Γκανέζο αμυντικό μέσο, Μοχάμεντ Ραμπιού, αλλά  και τον Αλγερινό στόπερ, Καρλ Μετζανί, από τον Ολυμπιακό επεσήμαναν πως δεν υπάρχει εξέλιξη μέσα στην ημέρα.